News Flash:

DEZVALUIRI INCENDIARE! O celebra prezentatoare TV de la noi a recunoscut in direct: "Am facut-o in trei!" - FOTO

6 Ianuarie 2017
5541 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca ionita0
Bianca Ionita, prezentatoarea stirilor de weekend de la Kanal D, a uimit audienta cu o doza de sinceritate care pe multi i-a lasat fara cuvinte. Aceasta a recunoscut in fata camerelor de luat vederi ca a facut sex in trei.

Sexul in trei este pentru multi dintre noi un subiect tabu. Nu si pentru prezentatoarea stirilor de weekend de la Kanal D Bianca Ionita, care a facut dezvaluiri incendiare chiar in fata camerelor de luat vederi.
Intrebata de jurnalistii de la CanCan ”Ce parere ai despre sexul in trei?”, Bianca Ionita a oferit, pe sleau, un raspuns care a lasat pe toata lumea cu gura cascata. "A fost, la 19 ani, neinteresant. Acum sunt prea batrana ca sa mai fac. Nu mai am fantezii neindeplinite, le-am facut pe toate cu sotul. Bine, majoritatea, pana acum", a declarat stirista, scrie gandul.info.
Bianca Ionita avorbit si despre cel mai penibil moment din viata ei. "Cel mai penibil moment mi s-a intamplat in copilarie, la balet. Mi s-au rupt pantalonii in fund. Asta cred ca a fost cel mai jenant moment prin care am trecut", a mai spus Bianca Ionita.
Bianca Ionita s-a casatorit cu Daniel Pena in vara anului trecut, iar in prezent stirista este insarcinata in luna a patra.

Galerie Foto

Bianca_Ionita
bianca ionita kanal d
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007111 (s)