News Flash:

Excluderea din avocatura a lui Adrian Nastase, rediscutata de Baroul Bucuresti

13 Ianuarie 2014
1300 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Baroului Bucuresti se întruneste, luni, pentru a stabili daca fostul premier Adrian Nastase va fi sau nu exclus din avocatura, dupa condamnarea definitiva la patru ani de închisoare cu executare, în dosarul Zambaccian.
Decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie Iordachescu, a declarat pentru MEDIAFAX ca în Consiliu se va dezbate situatia profesionala a lui Adrian Nastase luând în considerare noua conjunctura creata prin ultima condamnare a lui Adrian Nastase la patru ani de închisoare cu executare.
"Dumnealui a primit o pedeapsa de patru ani cu detentie, motiv pentru care trebuie analizata nou conjunctura", a spus Iordachescu.
Acesta a precizat ca în Consiliul Baroului se va analiza si daca Florin Costiniu si Catalin Voicu vor fi exclusi sau mentinuti în avocatura.
"Consiliul se va întruni pentru a discuta situatia domnilor Costiniu Florin, Voicu Catalin si Adrian Nastase. Vom lua o hotarâre în sensul excluderii sau mentinerii în avocatura a acestora", a mai spus decanul Baroului Bucuresti.
Decanul Baroului Bucuresti a precizat ca în luna octombrie 2013, când s-a decis ca Adrian Nastase sa fie mentinut în avocatura, a fost luata în considerare prima condamnare, la doi ani de închisoare, iar acum cererea va fi analizata din alta perspectiva. Mediafax.ro

adrian nastase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005315 (s)