News Flash:

Antonescu: USL ramane

13 Ianuarie 2014
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
USL "ramane", dar în cadrul Uniunii se va discuta despre "o suplimentare cu anexe" a protocolului de colaborare , astfel ca totul sa fie "clar" în aceasta privinta, a declarat, duminica seara, presedintele PNL Crin Antonescu.
Antonescu a spus ca problema va fi abordata în sedinta de luni a USL si, raspunzand unei întrebari referitoare la informatiile dupa care s-ar fi întalnit duminica cu premierul Victor Ponta, a remarcat ca "ar fi necivilizat" sa dea asemenea informatii. "Veti afla maine", a spus liderul PNL, la Romania TV. "Sper sa fie o sedinta importanta", a spus el.
"USL ramane, USL îsi recupereaza unitatea care a dus-o la castig în 2012 în alegeri locale, în referendumul împotriva lui Traian Basescu si a alegerile parlamentare si care îsi urmareste pana în 2016 cel putin obiectivele pentru aceasta tara", a declarat Antonescu.
In ceea ce priveste unitatea USL, Antonescu a apreciat ca este vorba si de "responsabilitate" si ca electoratul a dat un mandat USL de a face "ceva împreuna". "Astept de la USL un efort de recuperare a spiritului, obiectivelor, angajamentelor" sale. El a remarcat ca 2013 "s-a terminat rau pentru USL", ca ideea de unitate s-a deteriorat si ca trebuie sa existe "un efort de recuperare". In acest sens, Antonescu s-a declarat "un optimist lucid".
Referindu-se la situatia USL în Ilfov, Antonescu a spus ca prin "discutii aplicate" se va reglementa pana la sfarsitul lunii ianuarie.
"Colaborarea în USL la nivel local înseamna unul dintre capitolele mari pe care le avem în fata, un dosar pe care va trebui sa-l abordam cu toata seriozitatea, cu toata fermitate si eu cred ca pana la sfarsitul acestei luni, prin discutii aplicate pe fiecare dintre aceste etaje, cu participarea noastra a liderilor USL, a secretarilor generali lucruri pot fi repuse în ordine si repuse în normalitate", a afirmat liderul PNL.
Antonescu a mai declarat ca "nu simte nevoia " reconfirmarii candidaturii sale la Presedintia Romaniei, dar simte nevoia unei "clarificari". "Sa stim clar si limpede ce propunem oamenilor, daca nu propunem nimic sa facem civilizat aceasta renuntare".

usl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0880 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029719 (s)