News Flash:

Evaziune fiscala chiar sub ochii autoritatilor, in Parcul Copiilor

21 Octombrie 2013
1400 Vizualizari | 0 Comentarii

Cei care aveti copii si nu numai, probabil ca v-ati oprit macar o data la atelierul de desen din Parcul Copiilor, unde puteti alege, contra cost, un model de desen, constand in forme de lut ars. Pana aici, totul in regula, doar ca, dupa ce platiti, nu vi se ofera nici un bon fiscal.

Societatea care are inchiriat spatiul de la primarie se numeste For Art SRL si apare ca avand sediul social in comuna Dumbrava judetul Timis. La Registrul Comertului sunt inregistrati 3 actionari: Brita Ioan, Costineanu Nagy Terezia si Costineanu Nagy Terezia Carolina. Cu toate ca in weekend masutele pentru desen sunt pline de copii pana seara si o forma de dimensiuni mici, pentru pictat, costa 18 lei, societatea in cauza care mai are puncte de lucru, cel putin in Timisoara, a reusit “performanta” sa inregistreze la Fisc o cifra de afaceri, lunara, “fabuloasa” si anume, 1754 lei in 2012 si o pierdere de 38.000 lei, in cele 12 luni ale anului trecut.

Mai mult decat atat, noi am vazut astazi, 20 octombrie, 2 angajati, in Parcul Copiilor, dar in alte zile am vazut alte persoane, tot angajati ai societatii mentionate. Societatea mai detine Atelierul Creativ, de pe strada Ion Rusu Sirianu, nr. 86, unde puteti merge, de asemenea, la activitati cu cei mici si nu numai ! Pe Pliantul lor este inscriptionat mesajul: “Club pentru copiii mari si mici de la 3 la 101 ani“. Deci, cei peste 101 ani nu vor putea sa se angreneze la activitate, insa se pot adresa instantei in semn de discriminare, bineinteles, daca doresc.

In plus, unul din angajati ne-a marturisit ca For Art SRL intentioneaza sa deschida si in Marasti o taraba, in luna decembrie, marturisind ca au mai avut si acolo punct de vanzare. Tot de la reprezentantul firmei am aflat ca formele de lut sunt create manual si arse in cuptor.

Pe site-ul primariei Timisoara nu am gasit cerere de inchirere a spatiului ocupat in Parcul Copiilor de catre firma For Art SRL. Singurele inregistrari si cereri sunt cele de la targurile de craciun, din anii precedenti. Conform legii, firma are obligatia sa detina casa de marcat si sa emita bon fiscal, daca desfasoara activitati de comert cu amanuntul,sau prestari servicii,catre persoane fizice.

 


parcul copiilor bon fiscal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005073 (s)