News Flash:

Vrei sa-ti cumperi inca de pe acum vacanta pentru la vara? Iata cateva oferte avantajoase in Antalya, Bulgaria si Grecia, cu avion charter si all inclusive

19 Februarie 2017
897 Vizualizari | 0 Comentarii
sejur antalya
Bulgaria
Albena are si e o oferta greu de refuzat. Hotelul Amelia, vine cu genul de cazare all inclusive+ de la pretul de 26 de euro pe camera, oferta fiind valabila numai daca va cazati intre 8 si 21 iunie. La Nisipurile de Aur, daca vreti un loc intr-o camera dubla pana in 25 iunie trebuie sa achitati un pret de 37 de euro pe noapte, dar aici voerbim de hotelul de 5 stele Admiral. In toiul sezonului cazarea la acest hotel ajunge la 50,5 euro. La Sunny Beach o camera intr-un hotel de 3 stele ajunge sa coste intre 24 si 50 de euro in plin sezon. Daca faceti rezervare pana la 31 martie, veti beneficia de o reducere de 20%, potrivit celor de la Iri Travel.
In cazul in caere vreti sa mergeti si mai la sud, pana in frumoasa statiune Nessebar, acolo veti gasi cazare cu 23 de euro in plis sezon, la hotel Festa Panorama (4 stele).
Turcia
Turcia si-a redus foarte mult preturile pentru ofertele din catalog. Astfel ca, anul acesta pachetele charter de 7 nopti sunt foarte ieftine. Spre exemplu, la Q Premium Resort ( statiunea Lara), de 5 stele, sejurul va costa 475 de euro, cu Ultra All Inclusive. Dar daca faceti rezervarea pana la 28 februarie aveti reducere de 30%, aceasta scade la 25%, daca rezervati pana la 31 martie. Hotelul este situat in regiunea Okurcalar la 35 de km de Alanya. Oferta este disponibila prin Fibula Travel.
In statiunea Belek, Limak Atlantis Resort, vine cu un Ultra All Inclusive (5 stele), de la 489 de euro pentru sejur de 7 nopti. Pentru cei putin mai pretentiosi exista Kaya Palazzo, un complex de 5 stele deluxe, cu oferta ce porneste de la 699 de euro. Oferta are o reducere de 35% daca o achizitionati pana la finele lunii, sau 15% discount daca o luati pana la 31 martie, scrie Libertatea.ro.
Grecia
Pentru cei care prefera Grecia, Creta va asteapta cu sejur de 7 nopti de la 316 euro pe sejur de persoana. Rezervarea se face la Klio Apartments (statiunea Gouves) in regim de All Inclusive. Cu toate acestea nu va lasati sedusi de numele complexului, aici este vorba de camere de cazare.
Heraklion este la fel de primitor ca intotdeauna, asa ca pentru cei care vreti sa va petreceti concediul acolo, hotelul de 4 stele, Castello Village, va asteapta cu pret de pornire de 442 de euro pe sejur, prin TUI Travel Center. In schimb, daca vreti Zakinthos, la un hotel de 3 stele, pretul de pornire pentru vacanta este de 424 de euro, valabil pentru luna mai. In iunie mai creste cu aproape 50 de euro.

bulgaria albena turcia grecia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006008 (s)