News Flash:

A doua oară s-ar putea să fie cu noroc

A fost lansată o nouă licitație pentru realizarea documentației pentru parcarea de la Bega

24 Octombrie 2023
223 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara, prin intermediul serviciului TimPark, încearcă din nou organizarea unei licitații pentru elaborarea documentației necesare construirii unei parcări cu mai multe niveluri pe terenul situat în spatele magazinului Bega, care a fost recuperat anul trecut de la firma care deține magazinul. O licitație similară a fost inițiată în primăvară, dar a fost anulată cu o săptămână în urmă, din cauza constatării unor "abateri grave de la prevederile legislative" în documentația existentă.

Acum, licitația este reluată, probabil cu perspective mai bune. Pe platforma SEAP a fost publicat anunțul pentru "Parcare cu mai multe niveluri Cetate (faza SF+PT+DDE+DTAC+DTOE)", cu o sumă alocată mai mare de 672.268 de lei, comparativ cu suma inițială a primei licitații, care a fost ulterior anulată.

”Prin contract se vor presta servicii de proiectare, faza SF + PT + DDE + DTAC + DTOE, în vederea realizării obiectivului de investiții ,,Parcare multinivel Cetate”. Termenul de prestare a serviciilor este de 440 zile de la emiterea ordinului de începere. Serviciile care vor fi prestate în cadrul contractului vizează: – SF – Studiu de fezabilitate (documentație topografică, documentație pentru obținerea avizelor și acordurilor, studii și expertize tehnice); – PT – Proiect tehnic cu detalii de execuție verificat de specialiști, inclusiv DTAC si DTOE (Documentații Tehnice pentru obținerea Autorizației de Construire și a Documentației Tehnice pentru Organizarea Execuției) și toate documentațiile pentru obținerea avizelor, acordurilor și autorizațiilor.”, se spune în anunțul de licitație.

În luna februarie, TimPark a preluat gestionarea parcării care anterior funcționa în regim privat și solicita taxe pentru utilizare. Firma câștigătoare a noului contract va fi obligată să sincronizeze datele cu un alt proiect numit "Reorganizarea Parcărilor și a Spațiului Public Proclamația de la Timișoara". Cu toate acestea, despre acest proiect nu se cunoaște prea mult, deoarece a fost lansat în trecut, fără a genera rezultate semnificative până acum.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005688 (s)