News Flash:

Elena Udrea RUPE TACEREA despre momentul ARESTARII

3 Decembrie 2016
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
elena 54
Dezvaluiri fara precedent ale Elenei Udrea. Deputata a scris o carte pe care inca nu a publicat-o, dar cateva paragrafe din aceasta au ajuns la Romania TV. Udrea a descris momentul dinaintea arestarii ei. Din descriere nu a lipsit nici fostul presedinte, Traian Basescu.

"Eu si Gelu Visan strangeam masa, dupa ce mancasem sarmale, si spalam farfuriile. Domnul Basescu a atipit pe canapea. Asteptam sa vad decizia. Am primit un mesaj: M-au arestat. Dupa ce s-a trezit presedintele a intrebat daca a venit vreo veste. Nu am vrut sa ii spun nimic. I-a spus Gelu ca da si ca am fost arestata. Presedintele s-a cutremurat. I-am rugat sa plece ca sa nu ma gaseasca politistii cu ei acolo. Au plecat amandoi abatuti de acolo.", a scris Udrea.

Deputata a dezvaluit de ce nu a publicat pana acum cartea. "Am amanat publicarea cartii pentru ca experienta arestarii a fost traumatizanta. Acum caut un titlu pentru carte. In ea sunt pomeniti si doamna Laura Codruta KovesiFlorian Coldea sau Livia Stanciu. Sunt cei care m-au trimis acolo. Nu stiu daca trebuie sa se teama sau nu. ", a mai spus Udrea la emisiunea lui Victor Ciutacu.

gelu visan basescu arestat arestata udrea florian coldea livia stanciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004666 (s)