News Flash:

Trei cetateni din Kosovo, prinsi la granita incercand sa intre ilegal in tara

1 Decembrie 2016
874 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Trei cetateni din Kosovo au fost prinsi de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, in timp ce intentionau sa intre ilegal in Romania, pe jos, pe la frontiera verde. 
''In cursul noptii de 30.11.2016, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita impreuna cu jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara si politisti din cadrul sectiei 8 de Politie Deta au declansat o actiune specifica, pe linia combaterii migratiei ilegale si infractionalitatii transfrontaliere, in urma careia au procedat la interceptarea si retinerea a trei persoane in apropierea frontierei cu tara vecina, acestea fiind conduse la sediul Politiei de Frontiera Moravita, pentru cercetari'', se arata intr-un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara remis, joi, AGERPRES. 
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt trei barbati din Kosovo, cu varste cuprinse intre 20 si 24 de ani. Acestia au declarat ca intentionau sa ajunga in tari din vestul Europei si s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste camp, mentioneaza sursa. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cei trei barbati urmand sa fie predati unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrari Timis, fiind luate masurile legale ce se impun. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005587 (s)