News Flash:

Drumul spre Muntele Mic a fost inchis

2 Decembrie 2016
961 Vizualizari | 0 Comentarii
muntele mic
Tronsonul de drum dintre Telescaun si Muntele Mic a fost inchis, vineri, din cauza intensificarilor de vant si a ninsorii viscolite, judetul Caras-Severin aflandu-se sub atentionare de cod galben. 
"Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat al judetului Caras-Severin, in calitate de administrator al DJ 608A, a solicitat si a obtinut aviz favorabil pentru inchiderea circulatiei pe tronsonul de drum cuprins intre Telescaun si statiunea Muntele Mic, urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile. Participantii la trafic sunt rugati sa apeleze numarul de telefon 0255 - 213.212, inaintea efectuarii unei deplasari pe drumurile judetene", a declarat Camelia Basaraba, sefa Serviciului Comunicare din Consiliul Judetean Caras-Severin. 
Judetul Caras-Severin se afla sub cod galben, valabil pentru intervalul vineri, 2 decembrie, ora 8,00 - sambata, 3 decembrie, ora 2,00, fenomenele vizate fiind intensificari ale vantului, ninsori insemnate cantitativ si viscolite in zonele de munte. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004651 (s)