News Flash:

Elena Udrea, extradata in Romania pentru executarea pedepsei. Ce a decis instanta din Bulgaria

19 Aprilie 2022
712 Vizualizari | 0 Comentarii
Udrea

Elena Udrea a fost dusa in fata instantei, unde a stat insa cateva minute, conform Digi 24. Decizia luata marti de catre Tribunalul din Blagoevgrad nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel de la Sofia.


Inainte de pronuntarea acestei decizii, autoritatile judiciare din Bulgaria au cerut si primit de la Ministerul Justitiei documente in care sunt explicate conditiile de detentie in care ar fi tinuta Elena Udrea, in cazul in care ar fi adusa in Romania.

Elena Udrea a cerut instantei sa fie plasata in arest la domiciliu, prezentand documente care arata ca si-a inchiriat in Bulgaria o locuinta, pentru urmatorii 7 ani.

lenei Udrea nu i-a picat deloc bine faptul ca trebuie sa dea stilul de viata luxos pe cel din inchisoare. Udrea a fost condamnata la sase ani cu executare, dar nici nu are de gand sa ii petreaca in inchisoare. Blonda se foloseste de orice scuza, doar sa nu ajunga intre gratii. Mai nou, aceasta sustine ca sufera de o boala grea care nu i-ar permite sa traiasca sase ani in conditii din inchisorile noastre.

Potrivit acesteia, boala care nu ii da deloc pace este osteoporoza. Mai mult, Udrea s-a folosit si de argumentul ca este mama unui copil de trei ani care nu s-ar descurca deloc fara ea. Avocatii ei au facut tot posibilul pentru ca aceasta sa stea in arest la domiciliu, dar sa fie supravegheata cu ajutorul unei bratari legate de picior. 

Din nefericire pentru ea, tribunalul de la Blagovegrad a decis ca aceste motive nu sunt suficient de puternice pentru a o exonera de executarea pedepsei asa cum a fost stabilita initial. Mai mult, autoritatile i-au garantat Elenei ca va dispune de tot sprijinul medical pentru a se putea trata si in inchisoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004654 (s)