News Flash:

Ei sunt parlamentarii de Timis care si-au votat pensii speciale!

17 Aprilie 2015
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
Joi a aparut „Lista rusinii” cu numele celor 250 de parlamentari care dovedesc ca au mintit electoratul cand le-a promis ca merg acolo sa faca tot ce depinde de ei pentru a le fi mai bine alegatorilor, pensionarilor, saracilor, somerilor, copiilor cu parinti plecati in strainatate la munca, taranilor si intelectualilor care au venituri INCOMPARABIL mai mici fata de aceeasi Uniune Europeana pe care NERUSINATII o iau ca reper pentru pantecele si afacerile lor de mistreti nesatui. 
Pai, nu va e rusine, „trimisilor si agatatilor” de scaunele de parlamentari?, ca „alesi” nu va mai putem numi! 
Cand erau in anul preelectoral 2011, respectiv pe tot parcursul lui 2012, faceau spume la gura pe toate ecranele si in toate microfoanele publice, se cocotau cu cate-o pancarda in maini pe toate ulucile sa strige in gura mare ca guvernul in functie (Boc) taie salarii, pensii, ore suplimentare, etc si au lasat romanii cu veniturile legale ale familiei insfertuite. Dupa ce-au ajuns in Palatul Parlamentului, s-au dat jos de pe uluci si au devenit tot mai tacuti pentru interesele electoratului, lasand sa li se vada doar varful degetelor cand isi trag voturi favorabile intereselor personale. Pana si Codul rutier si l-au votat potrivit bolizilor pe care-i au ei sau copiii lor. 
Iata LISTA RUSINII publicata de presa centrala, in care-i regasim si pe cei care ne-au cersit voturile in 2012.
DEPUTATI PSD: Petru Andea, Florica Birsasteanu, Gheorghe Ciobanu, Dorel Covaci, Ion Raducanu. PNL: Horia Cristian si Cornel Samartinean, scrie ziuadevest.ro
Cei de la Senat au dat dovada de mai mult respect fata de alegatori si niciun ales din judet sau din Timisoara nu a dorit pensie speciala.

lista rusinii incomparabil uniune europeana nerusinatii codul rutier
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006051 (s)