News Flash:

Accident cumplit la Albina! O femeie gravida este in pericol

17 Aprilie 2015
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
Accidentul s-a petrecut la intersectia drumului care duce la Sacosu Turcesc cu cel care leaga Timisoara de Buzias. Soferul unui Peugeot, un barbat de 47 de ani, venea dinspre Sacos spre Timisoara. In momentul in care a ajuns in intersectie nu s-a asigurat si a patruns pe drumul judetean. A taiat insa calea unui BMW, la volanul caruia se afla un tanar de 31 de ani, care circula dinspre Timisoara spre Buzias.
Tanarul nu a mai putut evita impactul, iar cele doua masini s-au ciocnit violent. Atat el, cat si sotia lui, care este insarcinata, povestesc apropiatii lor, au fost raniti si au fost preluati de ambulante pentru a fi transportati la spital, scrie tion.ro.
Soferul autoturismului Peugeot a scapat teafar si a ramas la fata locului pentru a le da explicatii politistilor. El a povestit ca a vazut BMW-ul, dar ca soferul semnaliza dreapta si a considerat ca poate patrunde pe sosea. Politistii de la Rutiera au inceput acum o ancheta si urmeaza sa stabileasca conditiile exacte in care s-a produs accidentul.

accidentul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006020 (s)