News Flash:

Ea este sotia ideala pe care si-o doresc toti barbatii

10 Octombrie 2017
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
sotie
Inca nu ai o verigheta pe deget si nu te poti vedea in postura de sotie? In functie de semnul zodiacal poti afla ce fel de sotie vei fi, cu bune si rele.

Atunci cand ai alaturi de tine un barbat special, pasul casatoriei va poate suda cuplul sau il poate destrama. In functie de semnul zodiacal ai deja predestinate anumite trasaturi in postura de sotie, asa ca poti vedea care sunt minusurile si plusurile tale intr-o casnicie.

Femeia Rac, sotia ideala

Dintre toate semnele zodiacale tu esti cea mai inclinata catre viata de familie. Nu vrei sa te casatoresti pentru ca singuratatea te-ar speria. Ideea de a-ti uni destinul cu alt om te vrajeste, asa ca vei fi mereu ademenita mai intat de rolul de sotie, mai apoi de catre cel de femeie de cariera.

De fapt tu chiar vezi ascensiunea profesionala ca pe un mijloc de a aduce in camin prosperitate. Semnul zodiacal te-a harazit cu instinctul de a-i ingriji pe cei din jurul tau. Asa ca iti vei rasfata sotul cu un avant greu de copiat.

Uneori insa vei uita de tine, punand mereu viata de familie mai presus de cariera si pe sotul tau mai presus de tine. O astfel de atitudine poate naste frustrari in timp. Viata de familie te implineste ca persoana, dar doar atat timp cat sotul tau te face sa te simti iubita si apreciata.

Ai capacitatea de a creea si de a mentine o casnicie fericita timp indelungat, dar trebuie sa te asiguri ca asta iti doresti in viata. Altfel te vei trezi ca nu esti o femeie implinita decat pe un singur plan.

verigheta sotie semnul zodiacal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005236 (s)