News Flash:

Ea este sotia care isi lasa sotul sa o insele ori de cate ori doreste. Totul cu o singura conditie! Cu ce trebuie sa se intoarca acasa de la fiecare amanta

18 Aprilie 2017
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
sot2

Amy si Ryan Jones au impreuna doi copii, iar viata lor in ceea ce priveste „dragostea” s-a oprit dupa cea de-a doua nastere a femeii. Din cauza faptului ca libidoul sotiei sale a disparut complet, el a primit de la sotia lui acordul de a merge la alte femei.

Potrivit Daily Mail, Amy Jones, in varsta de 30 de ani, si-a incurajat sotul sa aiba aventuri cu alte femei, din cauza faptului ca ea nu-i mai putea satisface aceste dorinte, dupa ce, in urma celor doua nasteri, libidoul ei a scazut complet. Fara sa stea prea mult pe ganduri, ea si-a incurajat sotul sa mearga la alte femei, insa cu o singura conditie! Sa-i poveteasca fiecare detaliu din aventurile pe care le-a avut cu alte femei.

„La inceput cand am facut asta, a fost dupa prima nastere, cand Amy si-a pierdut pentru prima oara cheful de a face dragoste. Am fost la doua femei si trimiteam tot felul de SMS-uri indecente altor femei. Apoi venea acasa si ii povesteam sotiei mele. Imediat dupa, sotia mea si-a revenit, iar viata noastra intima si-a reluat cursul”, a mai povestit barbatul.

Galerie Foto

sot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007811 (s)