News Flash:

SOCANT! CRISTINA SPATAR, la un pas de sinucidere!

17 Aprilie 2017
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
cristina spatar
Cunoscuta artista Cristina Spatar a avut o perioada nu tocmai buna, dupa ce a divortat, anul trecut, de tatal copiilor ei.
In Vinerea Mare, „Regina R&B“ va fi prezenta intr-o emisiune TV, acolo unde va povesti cateva episoade mai sumbre din viata sa, dupa ce a suferit anumite lovituri din partea vietii. Una dintre ele a fost momentul in care a pierdut cea mai draga fiinta din viata ei, dupa ce aceasta a pierdut lupta cu cancerul: „Nu cred ca exista durere mai mare decat sa iti pierzi mama. Pot spune ca nici azi, desi au trecut 20 de ani, nu m-am vindecat“.
In plus, un alt moment foarte greu a fost si cel in care a divortat de barbatul iubit, tatal copiilor sai. „Eu nu mi-am dorit divortul. Chiar am asteptat o perioada de timp, sa vad ce se intampla, insa am realizat ca n-a fost sa fie!“, mentioneaza Cristina Spatar. Totodata, ea a fost la un pas de sinucidere, insa despre acest episod dramatic a mai spus ca „Nu mai condamn pe nimeni. Suntem prieteni, nu foarte apropiati, dar suntem civilizati“.


 

cristina spatar vinerea mare vindecat divortat sinucidere civilizati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006338 (s)