News Flash:

Ce fel de persoana esti in functie de culoarea pe care o preferi

18 Aprilie 2017
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
culoare
Culoarea preferata poate spune multe lucruri despre personalitatea unui om, nu degeaba este folosita in multe teste de diferite tipuri. Alege-ti una din cele de mai jos si descopera ce fel de persoana esti in functie de selectia ta!

Rosu – Despre persoanele care prefera aceasta culoare se spune ca sunt optimiste si tin cu dintii la deciziile pe care le iau. Uneori devin agresive, impulsive si isi spun cu foarte mare usurinta parerea despre altii. De asemenea, doresc mereu sa faca lucruri noi, se plictisesc repede, sunt impulsivi si le place sa-si traiasca viata. Niciun obstacol nu le va pune piedica, sunt siguri pe ei si isi doresc afectiune.
Galben – Fericire scrie pe voi! Asta simbolizeaza aceasta culoare. Esti o persoana careia ii place aventura, sa se simta motivata si mereu in cautarea de a face lucruri noi. Ai putea fi un om bun de afaceri sau chiar un inventator. Vei gasi mereu solutii la probleme, ai un simt al umorului bine dezvoltat si esti un optimist convins.
Verde – Este culoarea care simbolizeaza pacea si speranta. Persoanele care prefera aceasta culoare sunt sensibile si foarte sincere. La locul de munca dau dovada de profesionalism, sunt modeste si foarte atente cu oamenii din jurul lor. Li se potriveste ca o manusa o cariera care se bazeaza pe relatiile cu publicul. Au bune maniere, sunt elegante si rabdatoare.
Mov – Nu trebuie sa te deranjeze ca uneori esti obositor deoarece ai, in schimb, o multime de calitati. Iti place sa fii independent si dai dovada de inteligenta. Ii obosesti pe altii din jurul tau din motivul ca mereu iti doresti sa fii unic si nu vei incerca niciodata sa-i copiezi pe ceilalti. Credem ca asta nu-i rau. Incearca sa te faci inteles si, altfel, vei fi cea mai buna companie din lume.

Albastru – Am putea s-o axam la polul opus al celor care prefera culoarea rosu. Albastrul reprezinta linistea, ceea ce inseamna o pesoana extrem de calma si rabdatoare. Le place sa se implice, sunt conservatoare si chiar sensibile. In cuplu se dovedesc a fi foarte fideli si atenti cu persoanele de langa ele. Totodata, sunt recunoscute pentru caracterul puternic de care dau dovada.
Negru – Cand ne gandim la aceasta culoare, avem tendinta sa o asociem cu raul, chiar doliul. De cele mai multe ori este interpretata gresit, un inteles necunoscut, ceva ascuns. Daca ai ales aceasta culoare, nu inseamna ca esti o persoana inchisa si ciudata, ci ai acel „ceva” pe care multi oameni nu il poseda. Ne referim la putere, autoritate, o persoana sofisticata si eleganta. Negrul inspira sexualitate si bogatie. Poatenustiai.ro

culoarea preferata rosu albastru negru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004625 (s)