News Flash:

Ea este cel mai frumos primar din lume. E fosta MISS

5 Aprilie 2017
1507 Vizualizari | 0 Comentarii
Kaiane Lopez
Kaiane Lopez, o fosta regina a frumusetii, a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului, unul din subiectele aprinse in discutiile dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana, scrie The Telegraph.
In cadrul unui interviu pentru The Mail, Lopez a afirmat ca se simte mandra de faptul ca este britanica.
”Sunt mandra sa fiu britanica. Gibraltarul apartine de Marea Britanie si mereu va fi asa. De ce am dori sa ne schimbam steagul?”, a spus aceasta.
Kaiane Lopez este cel mai tanar primar din istoria Gibraltarului si a treia femeie care ocupa acesta functie. In plus, ea a fost si prima concurenta Miss World din partea teritoriului, obtinand titlul ravnit de toate tinerele in 2009.
Fabian Picardo, ministrul-sef al Gibraltarului, a vorbit despre noul primar al teritoriului, recunoscand ca decizia luata a fost cea corecta pentru ca a ”promovat in lume visurile locuitorilor”.
”Ai fost Miss Gibraltar, ai fost Miss World si acum esti Primarul Gibraltarului”, a declarat acesta.
”Atunci cand Kaiane Aldorino a devenit Miss World, ea a fost persoana care a promovat in lume visurile locuitorilor din Gibraltar. Ea a devenit o femeie libera si are medalia de onoare a Gibraltarului, cea mai mare distinctie. Astfel, oferindu-i onoarea de a deveni primarul nostru a fost ceva ce am facut in mod unanim”, a incheiat Fabian Picardo.

Galerie Foto

Kaiane_Lopez2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005534 (s)