News Flash:

Dizolva piper rosu in apa si bea! In 10 secunde se va intampla ceva! Nu crezi? Incearca chiar acum!

14 Februarie 2018
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
piper

Apa cu piper rosu este portia de vitalitate de care ai nevoie! Trateaza inflamatiile, infectiile intestinale si detoxifiaza organismul! Nu o sa-ti vina sa crezi de cat de benefic este piperul rosu! Dizolva un strop in apa si obtii cea mai puternica bautura naturala! Nu vei regreta!

Piperul macinat contine concentratii mari de capsaicina alcaloida. Este de asemenea bogat in vitaminele C, B6, flavonoide, potasiu si mangan.
Piperul este foarte eficient in oprirea instanta a sangerarilor nazale si a ranilor provocate prin taiere. Aplica un strop de piper pe taietura sau julitura si sangerarea se va opri imediat. De asemenea, grabeste procesul de vindecare. Aceasta reteta s fost utilizata din timpuri antice. Pentru rani interne, pacientul ar trebui sa consume piper diluat intr-un pahar cu apa. Sangerarea se va opri garantat.

Piperul rosu calmeaza inflamatia muschilor, gatul intepenit, durerea de spate si multe alte afectiuni asemanatoare.
Piperul macinat scade probabilitate de infarct, deoarece distruge cheagurile de sange, scazand riscul de ateroscleroza si inhiba formarea trombilor. De asemenea, piperul rosu este foarte eficient contra oricarei infectii sau probleme intestinale. Este un bun detoxifiant, eliminand toxinele din organism si imbunatatind activitatea intestinului gros.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004718 (s)