News Flash:

Dumitru Domasnean este nou sef la Politia Locala din Timisoara

4 Noiembrie 2020
907 Vizualizari | 0 Comentarii
dumitru domasneanu

Prima mișcare importantă făcută de primarul Dominic Fritz vizează Poliția Locală, condusă de ani buni cu titlu interimar de Dorel Cojan. Atribuțiile acestuia au ajuns acum la Dumitru Domășnean, adjunct al Poliției Locale încă din mai 2017.

Dominic Fritz a ținut, marți, prima conferință de presă în calitate de primar. El a anunțat și prima măsură serioasă luată, care vizează Direcția Poliția Locală.

„Am delegat atribuțiile la directorul Poliției Locale. Atribuțiile directorului au fost exercitate momentan de directorul adjunct Dorel Cojan, până la sfârșitul anului vor fi delegate directorului adjunct Dumitru Domășnean. Și asta este un semnal că în Timișoara lucrurile încep să se schimbe, cred că vom avea o perioadă de tranziție și după asta un nou început”, a anunțat, marți, Fritz.

Fostul șef de la Biroul Rutier al Poliției Timișoara în perioada 2006-2016, Dumitru Domășnean, a câștigat oficial concursul pentru funcția de director executiv adjunct al Poliției Locale în mai 2017, la a doua încercare.

Domășnean câștiga mai bine ca fostul lui șef Cojan. Conform ultimei declarații de avere depusă pe site-ul instituției, a avut o pensie MAI de 102.240 lei pe anul 2019 și un salariu de 85.970 lei în același an. Ducea acasă peste 16.000 de lei lunar.

În ceea ce-l privește pe Dorel Cojan, director executiv cu titlu interimar încă din ianuarie 2014, acesta era amenințat recent cu instanța de aproape jumătate din polițiștii locali, care s-au declarat sătui să facă parte din garda pretoriană a fostului primar Robu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004957 (s)