News Flash:

Duminica avem ALEGERI! Sacii cu buletinele de vot au fost impartiti primariilor din Timis

24 Mai 2014
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
Organizarea alegerilor de duminica a intrat pe ultima suta de metri. Sacii cu buletinele de vot au fost impartiti primariilor din Timis. Veniti din Jimbolia, Gataia sau Faget, primarii au primit de la Prefectura sacii cu materialele electorale.
Conform programarii, din 10 in 10 minute, in sala de sport a Liceului Agricol din Timisoara intra, pe rand, primarii localitatilor din judet si reprezentantii sectiilor de votare ca sa-si ridice materialele electorale. Sunt impartite 700.000 de buletine de vot. Aflam ca „A fost foarte bine, desi nu ne-am asteptat aproape deloc”, - Ati fost programati? ”Da, da, am fost programati", „Vom avea prezenta foarte slaba, din pulsul pe care il avem. Noi primarii, primariile si prefectura, dupa cum am spus, incercam sa ne facem datoria de o asa maniera incat cetateanul sa nu intampine dificultati in acest proces electoral".
Presedintii sectiilor de votare spera ca si duminica noaptea, dupa inchiderea urnelor, organizarea sa fie la fel de buna. Atunci trebuie sa vina la Biroul Electoral Judetean cu sacii ce contin buletinele stampilate de alegatori: „O sa fie o ora programata, ca sa nu ne inghesuim aici, sa fie ca si in celelalte alegeri care au fost. Am fost planificati la ora D sa le aducem, le-am adus si asta a fost".
Sacii cu buletinele de vot vor sta sub paza, la sediile primariilor din judet, pana sambata, cand vor fi duse in sectiile de votare. „Fiecare presedinte de sectie de vot a verificat sacul in care are materialele de vot, dupa aceea a numarat stampilele de votat, a sigilat, a legat totul, si le-au dus la primarii", spune Zoltan Marrosy, subprefectul judetului Timis.
Duminica, in Timis se vor defasura trei tipuri de alegeri: locale in comunele Sacalaz si Criciova, parlamentare partiale in Colegiul 3 Deputati Timisoara si europarlamentare. Aproximativ 600 de sectii de vot vor fi amenajate in judet. Digi24.ro

timis presedintii sectiilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0828 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034646 (s)