News Flash:

Ducu Bertzi, audiat de procurori

21 Noiembrie 2016
985 Vizualizari | 0 Comentarii
ducu bertzi
Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 continua ancheta in cazul Societatii Romane de Radiodifuziune, dupa perchezitiile de saptamana trecuta. Luni dimineata, cantaretul Ducu Bertzi este audiat la sediul IGPR.


In acest dosar, procurorii au semne de intrebare asupra modului in care banii publici ai radiodifuziunii de stat au fost cheltuiti pe excursii si deplasari de lux.
Procurorii au descins joi dimineata la sediul Radio Romania, alaturi de ofiteri de politie judiciara, intr-o ancheta privind posibile fapte de abuz in serviciu. Cercetarile in acest caz vizeaza incheierea unor contracte cu firme care ar fi controlate indirect de membri ai Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune. Prejudiciul produs in acest caz a fost estimat de anchetatori la 400.000 de lei.


11 persoane cu functii de conducere din cadrul Societatii Romane de Radiodifuziune sunt cercetate in acest caz, fiind suspectate de abuz in serviciu. Alaturi de Ducu Bertzi, la auderi vor mai ajunge Demeter Andras Istvan, Fugaru Mirela-Ioana, Voicu Mihai, Olaru Stejarel-Nicolae, Mosneag Doina si alte 5 persoane cu functii de conducere al caror nume inca nu a fost dat publicitatii.

societatii romane radiodifuziune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004986 (s)