News Flash:

DRAMA prin care trece o indragita actrita de la noi

30 Noiembrie 2016
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
eugenia serban
Actrita Eugenia Serban a fost greu incercata de viata, mai ales dupa problemele de sanatate pe care le-a avut in urma cu cativa ani, dar a reusit sa treaca peste toate greutatile, alaturi de baiatul ei, Lorans, pe care il iubeste ca pe ochii din cap. 

Eugenia a fost invitata in emisiunea Click!, de la Prima Tv, difuzata de luni pana joi, de la ora 23.00, unde a vorbit despre relatia cu fiul ei, cel care a ales sa paraseasca caminul in care a crescut.

''Vreo luna de zile, ma trezeam si ma duceam la el in dormitor sa vad daca a venit acasa. A trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu mai este'', a declarat emotionata ea.

Pentru ca fiul ei a plecat de acasa, pentru a se muta cu iubita lui, Eugeniei i-a fost destul de greu sa se acomodeze: ''Inainte sa se mute de la mine, au stat amandoi cu mine. Ma inteleg bine cu iubita baiatului meu. Ma viziteaza destul de des.''

Actrita a retrait deasemenea si momentul plecarii ei de acasa:  ''Am plecat la 18 ani si jumatate la teatrul din Turda. Am plecat cu plapuma, perna si le-am pus la trenul marfar sa mi le duca la Turda. Am stat sase luni de zile intr-o cabina de machiaj. Imi aduc aminte si cateva intamplari. De fiecare data cand plecam de acolo, lasam apa deschisa la robinet, pentru ca aveam destule probleme cu apa. Dupa cei trei ani petrecuti la Turda, am revenit la Bucuresti, chiar daca un an de zile am facut naveta. Recunosc ca dormeam mai bine in tren, decat acasa. Nu mai simteam oboseala, aveam foarte mult de munca, desi aveam doar 21 de ani'', si-a adus aminte cu nostalgie Eugenia.
 
Acum ca a decis sa se aseze la casa lui, baiatul Eugeniei inca nu se gandeste sa aiba un copil: ''Fiul meu are doar 21 de ani, dar inca nu se gandeste la copii de pe acum. E constient ca nu e in stare sa creasca un copil. El nu stie nici in momentul de fata ce vrea sa se faca. El este inca un copil.''

''Se descurca destul de bine. A fost un copil rasfatat, pentru ca eu am provenit dintr-o familie cu patru frati, iar pe vremea mea era foarte greu, dulciurile se gaseau extrem de greu, asa ca l-am rasfatat foarte tare. Uneori nu stii ce iti aduce ceasul, dar ziua de maine'', a continuat aceasta.

De-a lungul timpului, Eugenia a avut mai multe probleme de sanatate, pe care le-a trecut cu bine: ''Nu vreau sa mai vorbesc despre asta, sunt bine, sunt ok. Nu exista nicio drama.''

Referitor la proiectele ei de viitor, ea a precizat ca se ocupa de actorie, cat si de postul de profesor. ''Sunt foarte multi actori buni. Cei tineri sunt foarte timorati, dar dupa ce ma cunosc, e totul ok. Cei care vor sa faca scoala, invata, cine nu, nu o face. Piata este foarte plina de actori, dar sunt foarte putine locuri de munca. De exemplul, pe fiul meu nu il atrage lumea asta, nu ii place'', a dezvaluit aceasta. 
 

sanatate lorans iubita baiatului actrita turda bucuresti copil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)