News Flash:

Dragos Pislaru, propunerea pentru functia de ministru al Muncii

18 Aprilie 2016
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
dragos pislaru
Premierul Dacian Ciolos a inaintat, luni, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerea de numire in functia de ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a lui Dragos Nicolae Pislaru, informeaza Guvernul.
"Premierul Dacian Ciolos a inaintat astazi presedintelui Romaniei Klaus Iohannis propunerea de numire in functia de ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a domnului Dragos Nicolae Pislaru", se arata intr-un comunicat remis Agentiei MEDIAFAX de Biroul de presa al Executivului.
Pislaru este consilier de stat pe probleme economice in Cancelaria premierului. El ocupa aceasta pozitie din decembrie 2015. Anterior, el a fost managing partner al companiei GEA Strategy & Consulting.
Nascut in 1976, Pislaru este licentiat in economie internationala al ASE Bucuresti si detine o diploma de master in relatii internationale de la London School of Economics and Political Science din Londra.
Ministru Munciii Ana Costea si-a dat demisia saptamana trecuta, joi, iar premierul Dacian Ciolos i-a acceptat-o, precizand ca in perioada imediat urmatoare va inainta o propunere presedintelui Klaus Iohannis.

dacian ciolos klaus iohannis dragos nicolae pislaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005771 (s)