News Flash:

Dragnea: Simt ca cineva incearca sa foloseasca institutiile statului intr-un joc electoral

8 August 2016
995 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, ca "unul sau mai multi incearca sa foloseasca institutiile statului intr-un joc electoral", afirmand ca nu mai crede in coincidente.

Intr-o emisiune televizata, Liviu Dragnea a fost intrebat daca simte amenintari venite din partea adversarilor politici, inclusiv din partea sefului statului sau a apropiatilor acestuia.

”Aici nu e vorba neaparat de amenintari, dar am spus-o si saptamana trecuta - incep sa nu mai cred in coincidente. Se intampla multe lucruri nu numai cu mine, nu numai cu familia mea, ci si cu alti lideri politici nationali sau locali. Simt, s-ar putea sa gresesc, ca undeva, cineva - unul sau mai multi - incearca sa foloseaca institutiile statului in acest joc electoral. Nu am informatii, ci pur si simplu simt asta. Imi doresc sa fie o perceptie gresita. (...) Sunt atat de multe zvonuri, informatii care circula in Bucuresti, pana la urma nu mai stii ce e adevarat si ce nu este adevarat. Sunt multi care simt asta. Poate gresim toti, si am luat o boala sau un virus care ne face sa avem o perceptie diferita asupra realitatii. Dar s-ar putea sa fim sanatosi si sa avem dreptate”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus ca exista ”precedentul” Traian Basescu - un presedinte care a folosit institutiile statului pentru alegeri.

”Noi ne vedem de drum in continuare. Cum, necum, evaluarea noastra este ca vom ramane in picioare pana in ziua alegerilor”, a adaugat presedintele PSD. 

liviu dragnea amenintari zvonuri traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005737 (s)