News Flash:

Ministerul roman de externe, in ALERTA cu privire la situatia dramatica din Grecia, destinatia de vacanta preferata a romanilor

24 Iulie 2018
695 Vizualizari | 0 Comentarii
grecia incendii 1 465x390

La nivelul ambasadei din Atena, nu au fost primite pana acum solicitari de asistenta consulara referitoare la incendiile produse in Grecia, in urma carora au murit cel putin 50 de persoane, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe (MAE).
"Reprezentantii misiunii diplomatice au intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii suplimentare cu privire la existenta unor cetateni romani printre persoanele afectate. Pana in prezent, la nivelul ambasadei nu au fost primite solicitari de asistenta consulara. Misiunea diplomatica este in permanent contact cu celula de criza activata la nivelul MAE elen", precizeaza Ministerul Afacerilor Externe (MAE), intr-un comunicat de presa remis MEDIAFAX.

Cel putin 50 de persoane au decedat, iar alte peste 100 au fost ranite, in urma incendiilor de vegetatie izbucnite in apropierea capitalei Greciei, Atena, au anuntat autoritatile elene, oficiali locali si voluntari ai Crucii Rosii, informeaza presa internationala.

Imagini cu incendiile dezastruoase de vegetatie


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005589 (s)