News Flash:

Doua milioane de euro de la CJ Timis pentru reabilitarea Spitalului Judetean

21 Septembrie 2015
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara1
Consiliul Judetean Timis a alocat mai multi bani in acest an pentru reparatii si modernizari la Spitalul Judetean Timisoara. Pana acum, aproximativ 2 milioane de euro, spune presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin. Daca va mai fi nevoie, administratia judeteana este pregatita sa suplimenteze bugetul pentru aceste reparatii.
Modernizari se fac si la „Maternitatea Bega”, iar liderul CJ Timis spune ca in acest an suma care a fost directionata de administratia judeteana catre reparatii, este una record, scrie tion.ro.
„Reprezentantii spitalului au mana libera ca sa solicite in continuare bani. Cu toate ca este o suma record, de aproape 2 milioane de euro in acest an, pe care i-am dirijat catre spitalul judetean, avem posibilitatea sa mai dirijam in continuare”, a explicat Titu Bojin.
Consiliul Judetean Timis nu e singur in acest demers. La modernizarea sectiilor Spitalului Judetean Timisoara contribuie si Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes”, mai ales in ceea ce privesc dotarile.
„Universitatea are posibilitatea ca din fonduri extrabugetare sa investeasca o serie de sume, care nu sunt deloc mici, pentru spitalele universitare. Beneficiarii sunt in mod direct pacientii, iar in mod indirect rezidentii si studentii nostri, asa ca este justificat. Ne vom stradui in continuare sa dotam aceste sectii clinice ale spitalelor universitare “, a spus Marius Raica, rectorul Universitatii de Medicina din Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006277 (s)