News Flash:

Doua ingrediente din bucatarie: un remediu excelent pentru inima, varice si circulatia sangelui

9 Iulie 2017
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
sirop de ceapa si miere pentru raceala
Ceapa rosie este cea mai bogata in vitaminele A, B si C, saruri minerale precum: fosfornatriucalciumagneziuzinc si fieracid folic si biotina, substante cu caracter antibiotic si diuretic. Proprietatile sale se pastreaza intacte daca se consuma in stare cruda. 


Ceapa este caracterizata de continutul ei bogat in tiosulfinatesulfurisulfoxide si alti compusi odoriferiCistein-sulfoxizii sunt principalii responsabili pentru aroma cepei si producerea de compusi care duc la iritarea si lacrimarea ochilor. Tiosulfinatele au proprietati antimicrobiene.

Ceapa rosie este considerata a fi un adevarat dezinfectat natural. Ea poate fi utilizata cu succes impotriva gripei, dizenteriei, racelii si altor tipuri de infectii, datorita continutul sau bogat in sulfat. Trebuie doar ca in perioada de boala sa consumam cel putin 30 de g din aceasta leguma.
Sucul de ceapa rosie cu miere este excelent pentru raceala, gripa, circulatia sangelui, inima, varice, ateroscreloza, hipertensiune arteriala, tuse, dureri de gat, imunitate scazuta, imbatranire prematura. Pentru preparare aveti nevoie de: un kg de ceapa rosie si 300 g de miere de albine din sursa pura.

Ceapa curatata si spalata se pune in storcatorul de fructe. Ar trebui sa obtineti circa 600 ml de suc. Turnati sucul intr-un borcan de sticla si adaugati miere. Amestecati pana la omogenizare si tineti borcanul bine inchis, in frigider.

Se consuma cate 50 ml pe zi inaintea sau in timpul meselor principale. Tratamentul se face de 2 ori pe an, mereu cate o luna, mai ales primavara si toamna, cand organismul sufera cel mai mult din cauza modificarilor. 

ceapa rosie saruri minerale fosfor natriu calciu magneziu zinc fier
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005897 (s)