News Flash:

Cadavrul unei tinere ucise de iubitul sau din gelozie, gasit dupa o luna ingropat intr-o padure

18 Aprilie 2018
857 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie

Cadavrul unei tinere in varsta de 19 ani din Ramnicu Valcea a fost gasit, miercuri dimineata, ingropat intr-o padure din zona Goranu, ea fiind ucisa in urma cu aproximativ o luna de catre iubit, pe fondul unei crize de gelozie.
Purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Sandra Dascalete, a declarat ca autorul crimei a fost identificat si retinut.

”Avem din pacate cadavrul unei fete de 19 ani gasit in padure langa Ramnicu Valcea. Tocmai ce a fost ridicat de IML. Autorul este prins si in aceste momente este dus la Parchet. Se pare, din primele date, ca ar fi lovit-o cu ceva si ar fi ingropat-o in zona Goranu”, a afirmat reprezentantul IPJ Valcea.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca, in urma cu o luna, un tanar in varsta de 18 ani, din Ramnicu Valcea, pe fondul unei crize de gelozie, si-a omorat iubita, in varsta de 19 ani, cu care avea o relatie de aproximativ un an.
Totul s-ar petrecut in padurea din zona Goranu a municipiului Ramnicu Valcea, unde tanarul, dupa ce a avut discutii cu iubita lui, a lovit-o cu pumnii in zona fetei, dupa care i-a aplicat mai multe lovituri de cutit in zona inimii si a abdomenului. Dupa ce a ucis-o, el a introdus-o in saci menajeri si a ingropat-o, parasind locul crimei. Aceleasi surse sustin ca tanarul ar fi pregatit groapa din padure inainte de a-si duce iubita acolo.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005911 (s)