News Flash:

Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros pe Arena Nationala, in prezenta a 20.000 de spectatori. Gabriela Firea, HUIDUITA COPIOS pe stadion!

12 Iunie 2018
772 Vizualizari | 0 Comentarii
sim

Simona Halep prezinta trofeul de la Roland-Garros pe Arena Nationala. Imnul national a fost cantat de Marcel Pavel si Monica Anghel. Numarul unu mondial s-a intors in Romania luni, in jurul orei 16:30, cu o aeronava TAROM care a adus-o la Aeroportul Otopeni si multi au fost surprinsi cand au vazut replica in miniatura a marelui trofeu de la Roland Garros.
Dupa ceremonia de prezentare de pe Arena Nationala, unde a fost huiduita, Gabriela Firea a reactionat intr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook, explicand ca "aparatul sorosist de propaganda" a sabotat momentul aniversar. La scurt timp dupa postarea mesajului, pagina de Facebook a primarului General, Gabriela Firea, a devenit inactiva.
"Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut.

De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii.

Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general.

In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc. Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre. Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine... pentru unii.

Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu.

Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!", a scris Gabriela Firea.
UPDATE ora 20.17: "Palma" grea pentru Gabriela Firea! In momentul in care Primarul Capitalei si-a inceput discursul prin care i-a facut loc pe scena Simonei Halep, miile de oameni au huiduit-o la unison. Firea si-a dat seama ca nu trebuie sa prelungeasca momentul: "Bun venit, Simona Halep! Te rog sa primesti din sufletul nostru cheia orasului Bucuresti si aceasta placheta ovationala. Iti multumim pentru tot ce ai facut!", au fost cuvintele politicianului, urmate de prima reactie a Simonei.

"Va multumesc foarte mult ca ati venit aici. Bucuria e chiar mai mare decat pe Centralul de la Paris, va multumesc foarte mult. Nu m-am asteptat la asa ceva, e un moment deosebit. Sunt foarte mandra ca sunt romanca. Aceste performante au venit 100% din tara noastra. M-am antrenat si am crescut aici", a transmis Simona, in aplauzele a peste 20.000 de de fani care i-au scandat numele minute in sir.

UPDATE ora 20.12: Arena Nationala a "explodat" la intrarea Simonei Halep! Campioana de la Roland Garros e "flancata" de Gabriela Firea si a venit imbracata in rochia pe care a purtat-o in finala cu Sloane Stephens. Sunt peste 15.000 de fani care au venit pe stadion pentru a-si manifesta bucuria. 
 
Printre cei care au venit alaturi de Simona Halep sunt si marii sportivi ai Romaniei Gica Hagi, Ilie Nastase, Ivan Patzaichin. 
Acordat pentru prima data in istorie in 1979, trofeul de la Roland Garros e considerat unul dintre cele mai prestigioase din tenis, iar organizatorii competitiei pariziene nu vor sa riste niciodata sa-l piarda. 
A existat o singura exceptie cand trofeul de 5,4 kilograme de argint masiv a ajuns la un jucator. Si s-a intamplat pentru a marca un moment istoric, anul trecut, cand Rafa Nadal a cucerit al zecelea titlu pe zgura pariziana si a primit trofeul original.

Pentru ca Simona mai are de castigat inca noua trofee la Roland Garros pentru a primi originalul, fanii care o vor intampina pe constanteanca pe Arena Nationala, de la ora 20:00, vor vedea aceiasi cupa in miniatura.

Astfel, desi la festivitatea de premiere si la cea de prezentare a Cupei Suzanne Lenglen primeste trofeul in marime naturala, fiecare castigator ia acasa doar o replica in miniatura. A fost si cazul Simonei, careia organizatorii i-au inmanat o cupa din argint masiv, dar mult mai mica decat cea originala.


simona halep roland garros
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006298 (s)