News Flash:

Doamne, va rog sa raspanditi aceasta scrisoare… E graitoare pentru tot ce se intampla!

2 Februarie 2018
945 Vizualizari | 0 Comentarii
miriam

Miriam Eugenia Soare (53 de ani) este o jurnalista din Romania care se lupat cu una din cele mai dure boli: cancerul.

Scrisoare emotionanta catre ministrul Sanatatii
Aceasta i-a transmis o scrisoare actualului ministru al Sanatatii, extrem de emotionanta.

„SCRISOARE DESCHISA DOAMNEI MINISTRU AL SANATATII
DOAMNA MINISTRU, NU MA LASATI SA MOR!

​Sunt Eugenia Soare, cetatean roman si va cer AJUTORUL, DOAMNA MINISTRU. Am 54 de ani si statul roman, prin legile lui absurde si abuzive, ma condamna la moarte, cand pentru suma de doar noua mii de euro, bani cu care ministerul condus de dumneavoastra cumpara doar pixuri, eu sunt lasata sa mor.

​In septembrie 2015 am fost diagnosticata cu un carcinom triplu negativ la san, cea mai invaziva si rara celula maligna.
Preventiv, mi-au fost scosi ambii sani. Aceasta dubla mastectomie am facut-o in spitalul MedLife, pe bani personali, pentru ca, in urma unei operatii la care am fost supusa in anul 2000 la Institutul Oncologic Fundeni, am fost infectata cu Hepatita Virala C.

Avand o fibroza hepatica de gradul trei, nu am putut face tratament chimioterapeutic, fapt pentru care am depus dosarul de tratament la CASMB, pentru terapia NON INTERFERON, dosar ce mi-a fost respins pe motiv ca nu am fibroza de gradul patru, adica nu sunt suficient de bolnava si, nu s-a tinut cont ca am comorbiditati,ci dimpotriva.

​In septembrie 2016, la examinarea de un an de la dubla mastectomie, in urma efectuarii computerului tomograf, mi s-a spus ca am niste noduli pulmonari nesemnificativi, probabil de la o raceala mai puternica din copilarie.

Dupa numai cinci luni, starea mea de sanatate s-a degradat semnificativ, incepand sa tusesc necontrolat si sa am o stare de oboseala permanenta, pana intr-o zi cand am lesinat si fiul meu m-a dus la Spitalul Judetean Ilfov unde, in urma investigatiilor si a unei radiografii pulmonare, mi-au spus ca am o raceala la plamani si mi-au dat o reteta cu antibiotic!!!

​Medicul de familie m-a sfatuit sa fac un PET CT. Cand am vrut sa ma programez la o clinica privata din tara, pentru ca imagistica pe asigurarea de stat este doar un vis frumos, mi-au spus ca nu au loc decat peste trei luni.
Atunci, tot pe bani personali am plecat la Istanbul unde, a doua zi am facut PET CT-ul, la un pret mult mai mic decat in Romania. Acest examen imagistic a relevat, fara dubiu, ca ceea ce in Romania erau “ganglioni nesemnificativi si o banala raceala pulmonara” erau de fapt METASTAZE PULMONARE.

M-am internat si m-am operat de plamani, pe data de 18 iulie, chiar in ziua in care implineam 54 de ani, pentru ca o alta data libera pentru operatie nu aveau la spital. Plamanul mi-a fost capsat cu cleme din titaniu, pe care tot eu le-am platit cu suma de 1400 euro, pentru ca asigurarea nu acopera acest “lux”.

​Stiind ca va trebui sa fac chimioterapie, pe bani personali, pe proprie raspundere, ilegal mi-am cumparat din Egipt, tratamentul pentru HCV pe care l-am introdus fraudulos in tara si m-am tratat la mine acasa.

Tot in acest timp am dus leziunile excizate din plaman pentru imunohistochimie si anatomopatologie, la clinica indicata de catre toti medicii din Bucuresti ca fiind cea mai buna, bineinteles, o clinica privata unde am platit.

In asteptarea rezultatului testelor, m-am adresat mai multor oncologi si am ales sa ma tratez la un oncolog care lucreaza doar intr-o clinica privata, pentru a evita sa stau si sa sprijin peretii IOB Fundeni, cate cinci ore pentru o consultatie.
​Spre ghinionul meu, rezultatul analizelor dat de laboratorul de anatomopatologie a fost ERONAT, motiv pentru care eu am fost tratata cu o chimioterapie gresita, inadecvata celulei maligne de care ulterior s-a dovedit ca sufar, abia dupa ce m-am adresat spitalului Hadassah din Ierusalim, care, contra sumei de 2000 euro, mi-a refacut anatomo si imunohistochimia si au certificat ca, in tara, s-a facut o imensa greseala, care mi-a rapus fizic organismul si care a dus la cresterea metastazelor.

La intoarcerea din Israel, mi-a fost schimbata chimioterapia, dar deja ficatul meu fibrozat nu a mai putut suporta si am devenit atat de anemica, incat nu ma mai puteam ridica din pat, fapt pentru care am fost nevoita sa intrerup orice forma de chimioterapie.

​SINGURA SOLUTIE, pe care o mai am astazi, este radioterapia stereotactica si dupa ce am corespondat cu doua clinici din Istanbul, care m-au refuzat, am gasit o clinica din Hamburg care isi asuma tratarea mea.

​Nemaiavand bani, m-am adresat CASMB-ului si, astfel, am aflat cat de aberanta si discriminatorie este legea care imi cere un referat de la un medic dintr-un spital universitar!!!
Cetateanul asigurat NU stie ca daca se trateaza la un medic din sistemul privat, referatul intocmit de acesta nu are nicio valoare si deci, nu poate beneficia de vestitul FORMULAR E 112. M-am milogit pe la toate usile din IOB Fundeni si am fost refuzata de catre medicii oncologi.

​M-am adresat Directiei de Sanatate Publica si am constatat ca trebuie sa am trei oferte de la trei spitale cu trei preturi, de parca s-ar face licitatie pentru becuri si nu vorbim despre viata unui om si, dupa ce dosarul meu medical trece prin doua comisii medicale, se poate sa primesc aviz favorabil sau nu, dar asta dureaza MINIM DOUA LUNI SI JUMATATE!!! Eu nu am timpul necesar sa astept toate aceste proceduri ABERANTE si ABUZIVE la adresa cetateanului contribuabil!

​Doamna Ministru, ultima amanare pe care am mai primit-o de la clinica din Hamburg este data de 6 Februarie.

Data dupa care nu se mai poate interveni stereotactic si, in consecinta, nu imi ramane decat sa astept sa mor la mine acasa.

​DOAMNA MINISTRU, VA ROG, VA IMPLOR, VA CER SA IMI PRELUNGITI VIATA!”

Cei care pot sa o ajute pot dona in conturile urmatoare:

Cont la BCR/ RO09RNCB0318011512480001 in Ron pe numele Soare Gheorghe Calin

Cont la BCR/ RO56RNCB0788082403530001 in Euro pe numele Simu Carmen. Swift: RNCB RO BU


romania ministrul sanatatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006580 (s)