News Flash:

Horoscop februarie - Zodia care va avea parte de noroc pe toate planurile, mai ales la bani

1 Februarie 2018
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop

Vibratia Lunii Pline Albastre de pe 31 ianuarie se va resimti puternic si in luna februarie, mai ales din punct de vedere emotional. In timp ce unii nativi se vor simti mai inspirati, creativi si cu o sensibilitate crescuta, altii isi vor urma inima spre cai nebanuite. Afla ce iti rezerva astrele pentru luna februarie!

Berbec
In ultimul timp, ai cam stat peste program in timpul serviciului, iar oboseala si stresul isi spun cuvantul. Pe inceput de februarie, incearca sa te relaxezi mai mult si sa te odihnesti, caci doar asa vei putea sa iti sporesti productivitatea. Marte se afla pe segmentul explorarii, motiv pentru care iti vei dori sa faci o multime de lucruri noi.

Taur
Te simti mai nelinistita ca de obicei, insa nu in sens negativ, ci dimpotriva. Ai toata energia si inspiratia de a pune bazele unui proiect tentant sau de a initia o campanie de promovare. Spiritul tau ludic te va ajuta sa iti gasesti echilibrul in toate.

Gemeni
Incepi sa devii din ce in ce mai optimista in luna februarie, lucru care nu poate fi decat imbucurator. Iti faci deja planuri de vacanta si te gandesti ca nu ar strica sa mai faci cateva cumparaturi in materie de haine. La jumatatea lunii, vei avea o intalnire importanta, care se va finaliza cu un succes.

Rac
Ai nevoie de mai multa liniste sufleteasca, deoarece te-ai tot framantat cu privire la unele lucruri pe care stii ca nu ai cum sa le rezolvi. Poate ar fi mai bine sa iei o pauza de la cotidian sau sa faci putina yoga. Incearca sa iti tii in frau emotiile.

Leu
Te concentrezi prea mult asupra celorlalti si mai putin asupra ta. Luna februarie este doar despre tine si poate despre cei apropiati. Ai putea sa mai lasi deoparte grijile care nu te privesc si sa incerci sa nu ii mai ajuti pe cei care nu te respecta. In fond, ai avea numai de castigat. Sfarsitul lui februarie se anunta unul tensionant pe toate planurile.

Fecioara
Nu esti obligata sa lucrezi mai mult decat trebuie, mai ales daca observi ca nu esti promovata sau nici nu ai vreun beneficiu suplimentar. In februarie, va trebui sa ai mai multa grija de sanatate si de casa, doua aspecte pe care le-ai cam neglijat in ultimul timp. Nu ar strica sa iti faci putina ordine prin viata.

Balanta
Ziua Indragostitilor iti va aduce o surpriza de zile mari. S-ar putea sa fie momentul in care sa cunosti pe cineva dupa care sa ti se aprinda calcaiele. Doar ca acea persoana nu e cea mai potrivita pentru tine, insa nu vei mai tine cont de acest aspect.

Scorpion
Va fi o luna prospera pentru afaceri sau alte investitii, dar si pentru cheltuieli. Ai ocazia sa pui bazele unui parteneriat solid alaturi de cativa prieteni, lucru de pe urma caruia vei avea numai de castigat. Socializarea este punctul tau forte, asa ca faci tot posibilul sa devii placuta celor din jur.

Citeste si Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de luna. Zodia careia ii va merge foarte bine pe toate planurile

Sagetator
Marte te guverneaza in luna februarie si iti va transmite o energie pozitiva, care sa te ajute sa faci fata tuturor provocarilor. S-ar putea sa iti schimbi locul de munca sau, daca nu, sa faci cateva schimbari pe plan personal. Familia te va ajuta mult in acest sens.

Capricorn
Daca te simti ofensata la locul de munca, e timpul sa pui piciorul in prag. Iti cunosti potentialul, asa ca nu ai de ce sa suporti ofensele nimanui. In februarie, vei fi mai combativa ca niciodata si le vei demonstra tuturor ca au nevoie de tine ca de aer.

Varsator
Mercur, planeta comunicarii si Venus, planeta iubirii iti vor da un impuls pentru a stabili o conexiune din punct de vedere amoros. Profita de toate sansele pe care le ai, caci este o luna perfecta pentru a cuceri si a te lasa cucerita. Iti merge bine si pe plan financiar, acolo unde ai reusit sa faci cateva economii bune.

Pesti
Pentru tine, luna februarie vine cu un rasfat pe masura. Este cazul sa faci totul pentru a intineri si pentru a te simti mai bine in pielea ta. Ar fi ideal daca ai face mai mult sport si ai avea mai multa grija de alimentatie. Nu neglija procedurile de frumusete, care iti pot fi de ajutor in sezonul rece. Spre sfarsitul lunii, ai ocazia sa pleci intr-o calatorie neasteptata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.


berbec taur sagetator capricorn varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005741 (s)