News Flash:

Unul dintre membrii clanului Corduneanu, retinut pentru camata si santaj

1 Februarie 2018
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu2

Unul dintre membrii clanului Corduneanu, Petronel Corduneanu, a fost retinut pentru 24 de ore, in timpul noptii de miercuri spre joi, fiind acuzat de infractiuni de camata si santaj, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Politiei Iasi, Anca Vijiac, a declarat ca ca Petronel Corduneanu a fost retinut pentru infractiuni de camata si santaj.

„Noaptea trecuta (miercuri spre joi - n.r.), suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, sub acuzatiile de camata si santaj. Deocamdata acestea sunt informatiile pe care vi le pot oferi”, a spus, joi dimineata, Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Avocatul lui Corduneanu a declarat, Alexandru Risnita, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca totul a pornit de la plangerea unei persoane cu care Petronel Corduneanu, fratele liderului clanului Corduneanu, avea un proces civil care urma sa se finalizeze lunea viitoare.
„Sunt in drum spre Iasi. Am inteles ca Petronel Corduneanu, clientul meu, a fost retinut sub acuzatia de santaj. Nu a fost vorba despre vreun flagrant, ci totul a plecat de o plangere a unei persoane care are un proces civil cu clientul meu. Procesul civil urmeaza sa se finalizeze lunea viitoare si, probabil, stiind ca urma sa piarda acel litigiu, persoana care a formulat plangerea si-a spus ca ar avea o scapare mai ieftina in penal, pretinzand ca ar fi fost santajata”, a declarat avocatul Alexandru Risnita, cel care il reprezinta pe Petronel Corduneanu.

Retinerea lui Petronel Corduneanu vine cu o zi inainte de sentinta definitiva pe care acesta o asteapta intr-un dosar penal in care este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, santaj si trafic de persoane. In prima instanta, la Tribunalul Iasi, Petronel Corduneanu a fost condamnat la 14 ani de inchisoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006029 (s)