News Flash:

DNA respinge proiectul Legilor justitiei: Cerem avizarea negativa. Nu exista studii de impact

8 Noiembrie 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
dna3

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) sustine ca proiectul Legilor justitiei ar trebui avizat negativ de CSM, avand in vedere ca nu a existat o consultarea prealabila a magistratilor, nu a fost realizata o expunere de motive corespunzatoare si nu s-au facut studii de impact.
Avand in vedere propunerile legislative depuse la Camera Deputatilor pentru modificarea si completarea Legilor justitiei, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au formulat si au transmis la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) un punct de vedere.

„In principal, procurorii anticoruptie apreciaza ca, fata de modul de realizare a proiectelor, fara consultarea prealabila a magistratilor, fara o expunere de motive corespunzatoare si fara studii de impact, se impune o pozitie ferma, de respingere in bloc a proiectelor, prin acordarea unui aviz negativ pentru intregul pachet legislativ”, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

Si DIICOT a transmis, referitor la acelasi subiect, ca in urma adunarii generale a procurorilor care fac parte din aceasta structura, majoritatea s-a pronuntat impotriva modificarilor propuse recent la legile justitiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006309 (s)