News Flash:

DIETA MINUNE pentru slabire

17 Aprilie 2014
1584 Vizualizari | 0 Comentarii
Iata ce ar trebui să mănanci la pranz timp de 7 zile pentru a pierde 7 kilograme:
Ziua 1: Peste la cuptor cu lamaie. Este indicat consumul oricarui tip de peste si aveti voie sa mancati maxim 500 de grame de carne. Nu se consuma deloc paine sau orice alt aliment bogat in carbohidrati. Dupa masa, este indicat consumul unei cani de ceai verde care este foarte bogata in antioxidanti.
Ziua 2: Carne de vita macra, la gratar, cu rosii proaspete. Este indicat consumul a maxim 600 de grame de carne de vita iar rosii puteti consuma cat doriti de multe. Rosiile contin foarte multi antioxidanti iar carnea de vita macra este foarte bogata in proteine.
Ziua 3: Carne de pui fiarta cu iaurt degresat. Nu se consuma deloc paine iar carndea de pui trebuie sa porvina doar din pieptul animalului. Pot fi consumate maxim 400 de grame de carne de pui si 200 de grame de iaurt. Iaurtul asigura grasimile necesare, care nu au existat in alimentatia de pranz in primele doua zile.
Ziua 4: Cartofi dulci fierti, cu ulei de masline si otet de mere, scrie spynews.ro. Cartofii dulci sunt o bogata sursa de antioxidanti, ajuta la arderea grasimilor si aveti voie sa consumati maxim 400 de grame. Este indicat ca dupa masa sa consumati o cana de ceai verde.
Ziua 5: Amestec de migdale, nuci si cereale inegrale. Aveti voie sa consumati maxim 300 de grame din acest amestec si astfel ca veti asigura aportul de energie necesar. Totodata, acest pranz ajuta si la curatarea ficatului ceea ce va duce la o digestie mult mai buna.
Ziua 6: Fassole verde fiarta, cu mult usturoi. Fasolea verde este una dintre cele mai bune surse de fibre si ajuta la grabirea arderilor interne. Acest lucru va face ca digestia sa fie accelerata si va va ajuta sa eliminati grasime ain exces cat se poate de rapid. Puteti consuma fasole verde fiarta cu usturoi in ce cantitate doriti.
Ziua 7: Supa de vita cu crutoane din paine intergala. Aveti voie sa consumati un bol de maxim 500 de mililitri de astfel de supa. Bolul de supa nu trebuie sa contina deloc carne iar lichidul trebuie sa fie fierbinte. Crutoanele de realizeaza tin tigaie, fara niciun pic de ulei.

iaurt degresat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006752 (s)