News Flash:

Dieta cu lamaie. Ce reguli trebuie sa respecti daca vrei sa slabesti 10 kilograme

4 Septembrie 2017
960 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta cu lamaie 6 reguli de baza pentru 10 kilogramele minus 1
Da! 10 kilograme in minus intr-un timp record, cu o simpla dieta cu lamaie. Si, cand spunem simpla, ne referim la faptul ca specialistii recomanda consumarea treptat, intr-o perioada de 16 zile, a maximum 7 lamai pe zi.


De ce dieta cu lamaie?

In primul rand pentru ca sucul de lamaie este extraordinar de sanatos , bogat in vitamina B, C, A, calciu, aminoacizi, fosfor, magneziu sau potasiu. De asemenea, sucul de lamaie are efect purgativ, este un puternic antioxidant, reduce celulita si arde grasimile.

Care este mecanismul dietei cu lamaie?

Asa cum spuneam si la inceput, dieta cu lamaie este extrem de simplu de aplicat. Tot ce trebuie sa faci este sa consumi suc de lamaie in fiecare zi, incepand de la o doza marind treptat pana la 7, echivalentul zilei in care suntem.

Dupa o pauza de doua zile, incepem consumul in sens invers, de la 7 la 1. Facand socoteala, observam ca dieta cu lamaie dureaza 16 zile si garanteaza eliminarea a 10 kilograme.

Exista, insa, cateva reguli pe care trebuie sa le urmam.

Sucul de lamaie se bea cu apa calduta, dimineata, imediat dupa ce ne-am trezit. Dupa jumatate de ora se serveste micul dejun.

Cinci porti de legume si fructe, obligatorii pe zi. 2 gustari de fructe si 3 salate, distribuite la mesele principale.

Regleaza concentratia de zahar din sange si opteaza pentru alimente cu indice glicemic mic.

Alege ca si desert – nucile, migdalele, chiar si fructele uscate. Renunta, insa, pe cat posibil la consumul de dulciuri. Consumul lor creste productia de insulina care determina stocarea grasimilor.

Exclude definitiv din dieta ta alimentele intens procesate. Alege mancarea gatita in casa, pastele integrale, legumele proaspete.

Ai grija cu programul de masa. Ore fixe, interval de 4 ore intre ele, fara gustari junky intre mese.

Iata, asadar, ca dieta cu lamaie nu pune probleme foarte mari la capitolul confort si promite sa dea rezultate rapide si de lunga durata.


kilograme reguli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005799 (s)