News Flash:

DEZVALUIRI SENZATIONALE! Ce porecla ii gasise Maria Constantin amantului sau, pentru ca nimeni sa nu se prinda cine este de fapt barbatul!

13 Septembrie 2017
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
amanta2

Se pare că pentru a nu se da de gol, artista îl poreclise ,,Tudor”, potrivit wowbiz.ro, în plus și Marcel știa de existența respectivului Tudor, dar el credea că acesta este de fapt iubitul celei mai bune prietene a Mariei…

Totodată, conform aceleiași surse, se pare că artista ar fi mers la mare alături de fiul ei, prietena ei cea mai bună, dar și cu amantul! Pentru a evita problemele și întrebările incomode, Maria ar fi mințit față de toată lumea că Tudor este partenerul de viață al prietenei sale.

Marcel Toader, bineînțeles, a concluzionat: ,,De-aia nu m-a luat pe mine la mare”.

Asta pe când primul soț al cântăreței a confirmat, în cadrul unei emisiuni televizate, că băiatul lor, Codruț, a dat-o de gol pe mama lui, după ce s-a întors din Vacanță:

,,Codrut tot vorbea despre Tudor, nu stiam cine este barbatul asta. Am crezut ca e cel din videoclip, il intreb daca e vorba despre el, mi-a spus ca nu. Iubita mea a fost inspirata si i-a aratat o poza cu domnul comisar (n.r. amantul) si copilul l-a recunoscut imediat: da, el e Tudor. Nu e treaba mea sa o denigrez, eu nu fac decat sa repet ce mi-a spus copilul. Nu stiu daca minte copilul, chiar nu stiu”.

Sursa: wowbiz.ro 


marcel tudor partenerul prietenei marcel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006323 (s)