News Flash:

Dezvaluiri incredibile facute de Cruduta! Nimeni nu se astepta la asta

31 Ianuarie 2017
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
cruduta emisiune
Daniela Crudu a fost acuzata in repetate randuri ca este din plastic si ca este operata din cap pana in picioare. Asistenta TV a spus cate operatii are cu adevarat.
In aceasta seara, la ”Agentia VIP” de la Antena Stars, Daniela Crudu transmis cate operatii are cu adevarat dupa ce a fost deranjata de ceea ce se specula despre operatiile si transformarea ei.
”Nu mi-am facut asa multe operatii, cum se scrie peste tot. Mai conteaza si ... de exemplu daca iti schimbi forma sprancenelor, daca te machiezi in alt fel de cum ai obisnuit oamenii. Inainte ma machiam, imi faceam ochii asa ascutiti, dar eu nu am ochii ascutiti, ii am rotunzi si am zis sa merg pe forma mea. Sprancenele nu le mai fac asa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. Domne, ca si-a schimbat complet infatisarea. Da, ca mi-am operat nasul. Asta da. Este... sa zic asa se vede. A si ca am pus fatetele. Fatele, nasul si acidul hialuronic in buze. Si alte operatii... la sani, au toate fetele.”, a spus asistenta TV pentru Antena Stars.
Se pare ca intreaga transformare a Danielei Crudu vine chiar din modul in care se machiaza. Iar cum machiajul face minuni, asistenta lui Capatos pare o cu totul alta persoana.

daniela crudu operatiile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006084 (s)