News Flash:

Marele secret al Andrei. Vedeta l-a dezvaluit abia acum

14 Decembrie 2016
961 Vizualizari | 0 Comentarii
andra blonda
Andra este una dintre cele mai indragite si admirate artiste din Romania. Pe langa talentul sau incontestabil, vedeta se mandraste si cu cei doi copii ai sai, cu care posteaza aproape zilnic imagini pe site-urile de socializare.
Desi a trecut de doua nasteri, Andra se mentine in forma, insa nu este pe deplin multumita de silueta sa.
Andra: Secretul siluetei sale
„Mai am vreo patru kilograme de dat jos, care s-au asezat parca altfel. Asa e de buna mancarea ca nu prea pot sa tin diete. Ma mai abtin de la paine. Simt nevoia sa fac sport, dar nu mai am timp pentru asta. Melodiile mele – toate sunt apreciate de familia mea, dar cel mai iubit hit e cel pe care il lansez ultimul. Acela se asculta la noi in casa”, a spus Andra la Antena 1.
Cu toate ca arata bine, Andra nu a ales niciodata un stil sexy pe scena, asa cum fac alte vedete, si a tinut sa se faca remarcata prin talentul si cantecele sale.
De curand, Andra a fost desemnata artistul anului la Media Music Award 2016. Pe scena, vedeta a purtat o tinuta, care ii ascundea formele.
Andra a castigat 4 premii la Media Music Awards 2016
Mai exact, a fost desemnata cea mai de succes artista (Best Female), artistul cu cea mai rapida ascensiune a unui hit catre prima pozitie in clasamente – piesa „Niciodata sa nu spui niciodata” (Fastest Number 1), cel mai iubit artist din Romania (Fans Like Award) si artistul cu cel mai infocat fan (Best Fan).
Cu un numar de peste 3 milioane de fani pe Facebook, artista nu rateaza nicio ocazie de a impartasi cu fanii sai cele mai frumoase momente din viata ei.
Andra a postat pe Facebook o fotografie cu sotul sau, realizatorul TV Catalin Maruta, reusind sa stranga repede peste 88 de mii de aprecieri si sute de comentarii.

andra talentul melodiile mele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006176 (s)