News Flash:

5 lucruri care barbatilor li se par neatragatoare, dar nu au curaj sa iti spuna

27 August 2017
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie frumoasa
Fiind adevarati gentlemani, nu indraznesc sa iti spuna ceea ce ii deranjeaza, asa ca trebuie sa iei aminte la cele de mai jos:
1. Coafurile extreme Barbatii nu sunt prea atrasi de coafurile cu foarte mult volum sau cu multe accesorii. Ei prefera parul lung, matasos, lasat neprins. Cine ar fi crezut ca poate fi atat de simplu sa fii considerata atragatoare.
2. Prea mult machiaj Este in regula sa folosesti un pic de machiaj pe fata, dar mai mult de atat nu mai este deloc atragator, barbatii prefera aspectul natural.
Aminteste-ti: foloseste doar cateva produse pentru machiaj, este mai bine sa folosesti prea putine decat prea multe produse.
3. Genele false Barbatii si-ar dori sa nu mai folosesti prea mult rimel sau sa iti pui gene fale, cele cu care te-a inzestrat natura sunt mult mai atragatoare.
4. Machiajul lucios In loc sa alegi fard de pleoape sidefat sau lucios, mai bine ai alege texturi mate, sunt preferatele barbatilor.
5. Dintii galbeni si respiratia urat mirositoare Cu asta suntem 100% de acord: nimeni nu poate fi atras de o respiratie urat mirositoare sau de dinti neingrijiti.
Igiena este foarte importanta, in primul rand pentru propria persoana, asa ca nu mai amana la nesfarsit vizita la dentist.

coafurile barbatii genele false machiajul lucios dintii galbeni igiena
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005807 (s)