News Flash:

"Despacito" a egalat recordul saptamanilor petrecute in fruntea "Billboard Hot 100" de melodia "One sweet day" - VIDEO

29 August 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
despacito
Hitul "Despacito" a intrat luni in Panteonul melodiilor de succes, dominand de saisprezece saptamani consecutive clasamentul american al celor mai bine vandute melodii, "Billboard Hot 100", potrivit Nielsen Music, citata de AFP.
"Despacito", piesa reggaeton a cantaretului din Puerto Rico Luis Fonsi in versiunea remixata cu Justin Bieber, a egalat astfel numarul de saptamani petrecute de melodia "One sweet day", interpretata de Mariah Carey si de Boyz II Men, in fruntea aceluiasi clasament intre 1995 si 1996.
Performanta este remarcabila pentru un cantec intr-o alta limba decat engleza, in conditiile in care ultima melodie in limba spaniola care a ajuns in varful acestui top a fost "Macarena", in 1996.
Versiunea originala a hitului Despacito", cu rapper-ul din Puerto Rico, Daddy Yankee, care apare, de asemenea, in remix-ul cu Bieber, a doborat deja recordul pentru videoclipul cel mai vizionat pe YouTube, fiind vizualizata de peste 3,4 miliarde de ori de la lansarea sa in luna ianuarie.
Pentru saptamanile ce vor urma, "Despacito" ar putea avea probleme in a se mentine in fruntea clasamentului, in conditiile in care superstarul pop Taylor Swift a lansat vineri un nou cantec, intitulat "Look What You Made Me Do", primul single de pe noul sau album care va aparea la 10 noiembrie. Melodia a fost ascultata in prima zi de peste opt milioane de ori pe Spotify, cunoscuta platforma de muzica online, pe care Swift a boicotat-o mult timp in semn de protest fata de politica sa de remunerare a artistilor.
AGERPRES

Galerie Video


hitul despacito despacito
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005101 (s)