News Flash:

DESERT DELICIOS: Reteta rapida pentru CORNULETE ROMANESTI

4 Septembrie 2017
903 Vizualizari | 0 Comentarii
cornulete
Ingrediente:

1 pachet margarina 
nuci sau rahat pentru umplutura 
faina cu praf de copt 
zahar pudra
scortisoara
sare

Mod de preparare:

Daca folositi faina obisnuita, trebuie sa adaugati 1 praf de copt stins cu o lingura cu zeama de lamaie. 
Amestecati margarina cu un varf de sare si adaugati treptat faina cernuta, pana obtineti un aluat tare si omogen. 
Intindeti o foaie nu prea groasa, pe care o taiati in patrate cu latura de circa 5 cm. Pe fiecare bucata de aluat, puneti nuca pisata amestecata cu zahar pudra sau o bucata mica de rahat, apoi rulati aluatul, pentru a forma cornuletele.  
In nuca puteti pune si putin praf de scortisoara. 
Asezati cornuletele intr-o tava unsa si tapetata cu faina, sau cu hartie pentru copt. 
Le coaceti bine, la un foc potrivit. 
Dupa ce s-au copt, le tavaliti fierbinti in zahar pudra.

margarina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004845 (s)