News Flash:

Descoperire macabra intr-o celula din Penitenciarul Oradea

5 Aprilie 2017
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
penitenciar
Un barbat incarcerat la Penitenciarul Oradea a fost gasit spanzurat in baia celulei de catre un detinut cu care impartea camera.   
Barbatul s-a spanzurat in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 01:40. Conform purtatorului de cuvant al Penitenciarului Oradea, Adina Claudia Birda, „s-a anuntat de indata agentul supraveghetor si asistentul medical de serviciu care a aplicat primele manevre de resuscitare. A fost apelat numarul unic de urgenta 112, iar la 1.55, un echipaj SMURD a continuat manevrele de resuscitare, insa, din nefericire in ciuda eforturilor depuse de personalul medical, la ora 2.30, s-a constatat decesul”.
Barbatul, in varsta de 30 de ani, din Carei, a fost adus de politistii din Satu Mare la Oradea recent. Acesta avea de ispasit o pedeapsa de 1 an si jumatate pentru furt, plus 456 de zile pentru o talharie comisa anterior. Barbatul era recidivist, avand mai multe infractiuni comise si o pedeapsa cu suspendare care s-a activat in momentul condamnarii pentru furt.
Se pare ca a decis sa isi puna capat zilelor cu sireturile de la pantofi din gelozie, din cauza ca iubita l-ar fi parasit pentru alt barbat.
sursa: bihon.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)