News Flash:

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

3 Aprilie 2017
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme
Inceputul saptamanii vine cu vreme calduroasa, cu temperaturi ridicate de pana la 25-26 de grade. De marti insa se anunta instabilitati atmosferice in cea mai mare parte a tarii.


Luni, vremea se va mentine calda, chiar deosebit de calda indeosebi in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 grade in estul Dobrogei, in zone litoralului si 26 de grade in sud-vestul Transilvaniei, poate si in Crisana, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 10 grade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin si abia noaptea se va innora in jumatatea de sud-vest a tarii. Vor fi averse, local in Oltenia si in Banat si izolat in Crisana, in Muntenia si in sudul Dobrogei. Vantul va sufla slab si moderat. In zonele joase, in special din est si sud-est, dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata.
Marti, vremea va deveni in general instabila, iar valorile termice, mai scazute decat in intervalul precedent, se vor situa in jurul mediilor multianuale. Temporar cerul va fi acoperi de nori si vor fi averse, insotite de descarcari electrice, in vest si in sud-vest, precum si in zonele de munte si pe arii mai restranse in rest. Izolat, cantitatile de apa vor fi insemnate, iar la munte, la altitudini de peste 1900 m, trecator noaptea, vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zonele de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 12 grade pe litoral si 21 de grade in nord-vest, iar cele minime intre 2 si 9 grade. In zonele joase de relief, din est si sud-est, mai ales dimineata, izolat se va semnala ceata.


Miercuri, vremea se va mentine in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si va ploua in vestul, nordul si centrul tarii, iar indeosebi in cursul dupa-amiezii, local si in rest. Vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice, iar cantitatile de apa pot fi insemnate. In zona montana inalta, trecator se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 1 si 8 grade. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat vor fi conditii de ceata.


Joi si vineri, vremea va deveni racoroasa, in cea mai mare parte a tarii. Indeosebi in prima jumatate a intervalului, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si vor fi ploi, pe arii mai extinse in nordul, centrul si nord-estul tarii. La munte, trecator precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

inceputul saptamanii calduroasa temperaturi ridicate luni marti joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009689 (s)