News Flash:

Cinci oameni de afaceri, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala

9 Decembrie 2016
969 Vizualizari | 0 Comentarii
dna1
Cinci oameni de afaceri au fost trimisi in judecata pentru evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 38 de milioane de euro, intr-un dosar instrumentat de procurorii Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul DNA. 

Cei cinci inculpati, care aveau afaceri in domeniul IT, sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unui comunicat al DNA transmis vineri AGERPRES.

"In perioada 2008 - 2011, inculpatul Raducanu Virgiliu, impreuna cu ceilalti inculpati, in calitate de administratori ai unor societati comerciale din domeniul IT, a initiat si constituit un grup infractional organizat, care a actionat in mod coordonat in scopul fraudarii bugetului general consolidat al statului. Concret, inculpatii au creat o serie de circuite fictive interne de achizitie-livrare a unor bunuri/servicii, transferand si retragand sume de bani din conturile bancare ale societatilor administrate, in baza unor justificari nereale, in scopul de a frauda bugetul general consolidat al statului, prin sustragerea de la plata TVA si prin diminuarea impozitului pe profit aferent", se precizeaza in comunicat. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006152 (s)