News Flash:

Deputatul Cristian Rizea, audiat la DNA

10 Martie 2016
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
cristian rizea
Deputatul Cristian Rizea a ajuns, joi dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat, dupa ce parlamentarii au avizat retinerea insa nu si arestarea sa.

Deputatul PSD Cristian Rizea le-a cerut miercuri deputatilor sa nu incuviinteze arestarea preventiva solicitata de DNA si le-a spus acestora ca este in plin proces de adoptie a fului sau de doi ani si jumatate, iar o arestare a sa ar conduce la intreruperea procesului.
In referatul trimis instantei supreme se arata ca parlamentarul Cristian Rizea ar fi incercat sa influenteze doi martori, spunandu-i unuia dintre acestia „ca nu trebuie sa relateze organelor de urmarire penala aceste lucruri intrucat ii sunt lui defavorabile si ca o sa-l bage la puscarie. Rizea Cristian i-a spus ca in scurt timp el va ajunge primarul sectorului 5 Bucuresti si ca daca ascunde adevarul cu privire la intelegerea acestuia cu Coltea Lucian privind remiterea sumei de 300.000 de euro (…) ii va da acestuia si lui (...) un spatiu gratis pentru a deschide o clinica noua”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007092 (s)