News Flash:

Care este cel mai fidel sot din zodiac

21 Iulie 2017
1486 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete
Daca crezi ca fidelitatea intr-o casnicie nu este influentata de zodiac, atunci te inseli amarnic. Pe langa instinctul tau de femeie, ar trebui sa iei in calcul si caracteristiciile zodiilor pentru a-ti cunoaste sotul mai bine decat oricine.
Toata lumea se gandeste macar o data in viata la casatorie, la copii, la o casnicie fericita, pana si cei mai libertini dintre oameni. Toate femeile asteapta inelul cu diamant si ziua cea mare si toti barbatii se viseaza intr-o casnicie fericita, desi nu vor sa recunoasca. Insa fidelitatea este o caracteristica mai mult decat importanta intr-o casnicie, asa ca iata care este cel mai fidel sot din zodiac:

Rac
Racii sunt cei mai fideli barbati din spectrul zodiacal. El are toata energia din lume si isi ajuta sotia la curatenie, gatit, va aduce bani in casa si in final si zambetul pe chipul ei. Familist convins, loial si rabdator, sotul rac se incadreaza in categoria barbatilor care merita toate eforturile unei femei.
Desi sunt extrem de complicati si greu de inteles pentru sotii, barbatii nascuti sub semnul zodiacal Rac sunt foarte dedicati familiei si isi doresc sa ofere si sa primeasca intotdeauna stabilitate. Predispusi spre fidelitate mai mult decat orice alta zodie, sunt foarte preocupati de familie si de valorile pe care le regasesc in cadrul acesteia – fericire, siguranta, liniste.
Daca ai norocul unui sot in zodia Rac, nu va trebui sa fii preocupata de faptul ca ii vor fugi ochii dupa altele, deoarece doar tu ii vei putea fura privirea. Deoarece au un caracter puternic, ei nu vor putea trece niciodata cu vederea o infidelitate din partea sotiei, cu atat mai putin sa ierte asemenea gest.
Nativul in zodia Rac este foarte bun de luat acasa si de pastrat pentru toata viata. Se implica cu multa dragoste in activitati de familie si vine mereu cu idei creative si cele mai spectaculoase propuneri. Nicio femeie nu se va putea plange de faptul ca nu i se ofera atentie, deoarece este un barbat plin de tandrete si romantism. Totusi, trebuie avuta multa grija cu el, deoarece din fire este un sensibil si se va da ranit la orice greseala minora de a ta.
Dominat fiind de astrul noptii, Luna, barbatul Rac este gata sa faca orice sacrificiu pentru ca relatia sa de cuplu sa mearga perfect. Isi va da tot interesul in educatia si cresterea copiilor, pentru ca sotia sa sa fie cea mai fericita din lume. Femeia care ii va fi alaturi pentru toata viata trebuie sa aiba capacitati empatice, pentru ca Racul crede ca este un neinteles.
Conform unor statistici, si racii mai inseala uneori, mai ales atunci cand nu gasesc ceea ce cauta la sotia lor. In schimb, ei tind sa isi gaseasca o amanta alaturi de care vor ramane multi ani. Cu toate acestea, vor avea mare grija sa nu afle sotia si sa pastreze linistea si pacea in casnicia lor.
Cel mai interesant lucru il reprezinta faptul ca sotul Rac cauta o femeie care sa se poata pune in ambele ipostaze, adica pe de-o parte femeia independenta si pe cealalta sotia posesiva si dragastoasa.

rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005808 (s)