News Flash:

Mama Denisei a fost dusa de urgenta la spital! Doamna Geta a facut un anunt cutremurator! A murit...

21 Iulie 2017
3660 Vizualizari | 0 Comentarii
denisa
Am aflat că Geta, mama artistei, a ajuns de urgenţă la spital, luni seara, cu halucinaţii. Potrivit unui membru al familiei, femeia plângea şi ţipa încontinuu, implorându-l pe Dumnezeu să nu-i ia fata şi să o salveze. Din cuvintele doamnei Geta, se pare că familia vedetei ar fi urmărită de un blestem şi că femeia ar mai fi pierdut o fată.

”Mama Denisei a ajuns luni seara de urgenţă la spital. Avea halucinaţii. Striga încontinuu: «Doamne, mi-ai luat o fată, te rog nu mi-o lua şi pe asta». Ea a plecat duminică de la Ştefăneşti la Bucureşti şi, când a văzut ce se spune despre Denisa, i s-a făcut rău şi a fost dusă şi ea la spital”, a declarat sursa citată pentru CANCAN.ro. Ruda cântăreţei a precizat că, marţi seară, mama Denisei încă nu fusese externată.

 

Cât despre Denisa, ruda artistei are veşti ceva mai bune.”Denisa e cât de cât bine acum. E slăbită, dar se mişcă. Poate merge încet dacă e susţinută de cineva. Medicii ne-au spus că totul depinde de ea, de imunitatea ei. Dacă îi va creşte imunitatea, sunt şanse mari să-şi revină. Totul depinde numai de ea. Nu a fost externată, e încă în spital, doar că nu mai este internată la «Sfântul Luca», ci a fost mutată de acolo”, a spus sursa citată.


Ruda Denisei a mărturisit că nu a vizitat-o pe Denisa în spital şi că, uneori, se teme chiar şi să-i întrebe pe părinţii acesteia care mai e starea ei: ”Nu, nu am fost. Nu am putut! Vă spun sincer că, poate sunt eu bărbat, dar nu am avut curaj. Nu am putut să merg şi să o văd aşa”.

geta doamnei geta mama denisei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006765 (s)