News Flash:

DECIZIE SOC luata de Ion Tiriac

14 Ianuarie 2017
1905 Vizualizari | 0 Comentarii
Ion Tiriac
Mutari de ultima ora ale miliardarului Ion Tiriac pe piata bancara si nu numai. Magnatul a renuntat la doua mega- afaceri. A ajuns miliardar datorita asocierii cu grupuri multinationale straine, dar acum isi schimba optica. Se indreapta spre investitii in agricultura, servicii medicale, energie si tehnologie. „Intotdeaua ma gandesc ca imi trebuie un partener strategic daca vreau sa trec la un etaj superior“, marturisea Ion Tiriac, in primavara lui 2005, in toiul negocierilor pentru vanzarea Bancii Tiriac, prima institutie de credit cu capital privat romanesc, infiintata la inceputul anilor ’90.
Aceste 17 cuvinte sintetizeaza intreaga filosofie a antreprenorului a carui faima in business a egalat-o – posibil chiar sa o fi depasit – pe cea a tenismanului (care de trei ori a jucat, fara succes, finala Cupei Davis) si managerului sportiv (care i-a impresariat pe Ilie Nastase, Guillermo Vilas, Goran Ivanisevic sau Boris Becker). Pentru a „trece la un etaj superior“, Tiriac s-a asociat, de-a lungul timpului, cu grupurile multinationale UniCredit (banking), Allianz (asigurari), Metro (cash&carry), LBBW Immobilien (imobiliare) sau Daimler (auto).


Inceputul lui 2017 il gaseste pe Ion Tiriac intr-o etapa noua, in care isi redefineste filosofia datorita careia a dobandit titlul incontestabil de cel mai bogat roman si a devenit unul dintre cei mai apreciati lideri din businessul autohton – in ciuda unei colaborari mai mult sau mai putin transparente cu autoritatile statului roman, mai spune sursa citata.

magnatul tiriac unicredit allianz metro lbbw daimler ion tiriac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007769 (s)