News Flash:

BLESTEMUL familiei lui Gheorghe Turda. Tragedia cu fratele sau a venit la opt ani dupa... Acum 11 ore709 Vizualizari I 0 Comentarii TITLURILE ZILEI Spovedania SOC a lui Relu Fenechiu! Este prima data cand recunoaste asta: 'Eu am gresit!'. Prejudiciul nu

3 August 2017
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
gheorghe turda
Gheorghe Turda traieste una dintre cele mai negre perioade din viata sa. Fratele lui s-a stins ieri din viata, rapus de temutul cancer cu care se lupta de mai multa vreme. Tragedia a venit la niciun deceniu de cand familia indragitului cantaret de muzica populara a fost indoliata.

Femeia cu care Gheorghe Turda a fost insurat timp de 37 de ani si care i-a daruit doua fete s-a luptat si ea cu o boala incurabila. Elisabeta Turda, fosta balerina, a fost rapusa in 2009 de leucemie. Prima sotie a artistului s-a razboit cu maladia cumplita timp de 20 de ani.

Potrivit marturisirilor facute de Gheorghe Turda, fratele sau s-a luptat si el ani buni cu cancerul. Ioan Turda va fi condus pe ultimul drum sambata, 5 august.

"Condoleante! Dumnezeu sa-l ierte pe fratele dumneavoastra! Va imbratisam cu drag!", "Sincere condoleante. Am fost colegi de liceu la Dragos Voda. Generatia Ducu Bertzi.", "Am aflat azi de pierderea fratelui tau drag, fostul primar al vestitei comune Sapanta, Maramures. Sincere condoleante, Dumnezeu sa-l primeasca in imparatia Sa!" sunt doar trei dintre mesajele de condoleante aparute pe pagina de Facebook a artistului.

Gheorghe Turda este un cantaret roman de muzica populara. A dat concerte in peste 40 de tari si a participat la peste 80 de turnee. Artistul s-a nascut pe 6 martie 1948 (varsta 69), comuna Sapanta, Maramures.

El a fost casatorit cu Elisabeta Turda in perioada anilor 1977–2009. Cei doi au doua fete: Anca Ioana si Elena Voichita Turda. Timp de cinci ani, Gheorghe Turda a avut o relatie cu mama Alinei PuscasLucia Lazar.

gheorghe turda anca ioana alinei puscas lucia lazar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006574 (s)