News Flash:

De ce ar trebui sa bei un pahar cu suc de rosii in fiecare zi

14 August 2017
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
suc de rosii
Motivele pentru care ar trebui sa bei un pahar cu suc de rosii in fiecare zi

1. Scade colesterolul

Ca rezultat al unei diete nesanatoase, multe persoane au probleme cauzate de un nivel ridicat al colesterolului. Sucul de rosii contine fibre si niacina, care pot reduce nivelul colesterolului rau si imbunatati nivelul colesterolului bun.

2. Incurajeaza activitatea curenta a intestinelor

Persoanele care au probleme cu intestinele ar trebui sa consume suc de rosii. Aceasta bautura este cunoscuta pentru faptul ca imbunatateste functia digestiva si previne aparitia constipatiei.

3. Curata organismul de toxine

Tindem sa consumam alimente nesanatoase pentru corpul nostru, acesta fiind principalul motiv pentru care se acumuleaza nenumarate toxine in organism. Rosiile contin sulf, care poate imbunatati functia rinichilor si a ficatului. Deci, cand vine vorba de detoxifiere, rosiile sunt considerate a fi cele mai bune legume.

4. Are un continut bogat de vitamine

Sucul proaspat de rosii este o sursa excelenta de vitamina A si C. Consumul sau regulat va imbunatati sanatatea ochilor, va mentine starea buna a oaselor si a dintilor si va intari sistemul imunitar.

5. Te ajuta sa slabesti

Sucul de rosii poate fi foarte benefic pentru persoanele care urmeaza o dieta, deoarece ofera sentimentul de satietate. Aceasta bautura ii ofera organismului substantele nutritive necesare si stimuleaza metabolismul.

6. Imbunatateste tenul

Sucul de rosii poate imbunatati semnificativ starea pielii tale. Acesta poate preveni aparitia acneei prin reducerea cantitatii de sebum, care este principala cauza a acneei. Mai mult, poate inchide porii si elimina semnele de pe piele.

7. Distruge radicalii liberi

Consumul unui pahar de suc de rosii zilnic poate distruge radicalii liberi, molecule extrem de daunatoare care pot duce chiar si la aparitia cancerului. Datorita proprietatilor sale antioxidante, sucul de rosii are capacitatea de a lupta impotriva radicalilor liberi.

8. Previne cancerul

Rosiile contin licopen, care poate preveni cancerul de prostata, pancreas, intestin, sani si pulmonar. Dupa ce te-ai familiarizat cu toate beneficiile pe care le poate oferi aceasta bautura minune, este timpul sa incepi sa bei 1 pahar cu suc de rosii in fiecare zi!

sursa: eva.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004651 (s)